National

Alexandru Arșinel a oferit noi detalii despre starea lui de sănătate. „Nu mai sunt internat în spital”

Publicat: 23 nov. 2021
Alexandru Arsinel priveste in jos
Alexandru Arsinel a fost externat din spital si asteapta sa fie operat pentru a doua oara

Alexandru Arșinel a fost externat și a oferit noi detalii despre starea lui de sănătate. Acesta a ajuns la spital pe data de 17 noiembrie din cauza unor complicații. Îndrăgitul actor are probleme cardiace care s-au agravat după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Artistul și soția sa s-au infectat cu COVID-19 în luna aprilie a acestui an.

Alexandru Arșinel, despre starea lui de sănătate

Săptămâna trecută, Alexandru Arșinel a fost supus unei operații, iar în această săptămână trebuie să aibă loc a doua.

„Probabil săptămâna aceasta voi fi operat. Am fost operat săptămâna trecută cu un stent pentru reglarea respirației și urmează acum inima”, a declarat Alexandru Arșinel pentru un post de televiziune.

Până la următoare intervenție, Alexandru Arșinel a fost externat din spital și s-a întors acasă. Îndrăgitul actor a dezvăluit că are încredere în cadrele medicale, însă starea lui de sănătate este departe de normalitate. El a dezvăluit că ultima sa operație a fost schimbată în ultimul moment. În loc de intervenția pe inimă, doctorii i-au implantat lui Alexandru Arșinel un stent, iar cealaltă intervenție va trebui să mai aștepte.

„Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară. De aceea se și așteaptă așa de mult rezolvarea unui caz.

Ieri trebuia să mă opereze, dar s-a schimbat operația în ultimul moment, în loc de intervenția pe inimă, a fost o intervenție în care mi s-a implantat un stent pentru creșterea activității respirației. Adică, respirația să nu fie de 40-50, să fie de 70 ca să nu se oprească pulsul. Nu mai sunt internat în spital, sunt acasă”, a mai spus actorul în vârstă de 82 de ani.

Este scandal între Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu

Dan Puican a avut o serie de reproșuri pentru Alexandru Arșinel la patru ani de la trecerea în neființă a Stelei Popescu. Într-un interviu recent, cunoscutul regizor a mărturisit că apropiații actriței au început să o uite și că la moartea ei s-a „ făcut zarvă, iar apoi gata ”.

Cu toate acestea, colegul de scenă al regretatei actrițe, Alexandru Arșinel, a suferit enorm atunci când a aflat de decesul Stelei Popescu. Cei doi au fost împreună pe scenă foarte mulți ani, fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri actoricești.

Stela Popescu și Alexandru Arșinel au fost foarte buni prieteni și în spatele scenei, iar, pe parcursul vieții, au împărțit atât momentele fericite, cât și cele mai puțin fericite.

Alexandru Arșinel a fost surprins de ceea ce a declarat marele regizor, Dan Puican și a vrut să lămurească aceste aspecte.

„Am fost necăjit pentru că s-au spus astfel de lucruri. Eu mă înţeleg bine cu Dan Puican, iar între noi nu au existat asemenea discuţii.

El ştie foarte bine că eu am rămas printre puţinii oameni care o vizitează la cimitir. Am fost înainte de Paşte, dar de atunci nu am mai putut să merg din cauza problemelor de sănătate, de care ştie toată lumea. O să facem la Iaşi un spectacol în august, o comemorare pentru Stela, dar şi pentru alţi mari artişti pe care i-a avut România. Eu nu am cum să o uit pe Stela…” a mărturisit Arșinel.

Adauga un comentariu