Actualitate

Alexandru Arșinel, internat în stare critică. De ce a ajuns marele actor la spital

Publicat: 05 mai 2022
Alexandru Arșinel internat în stare critică
Alexandru Arșinel se află internat într-o clinică privată și ar putea fi supus unei intervenții chirurgicale

Maestrul Alexandru Arșinel a fost din nou internat și se află în stare critică, după ce în ultima vreme s-a simțit tot mai rău. În prezent, actorul este într-o clinică privată fiind permanent sub supravegherea medicilor. Din primele informații, Alexandru Arșinel ar putea fi supus unei intervenții chirurgicale, dacă tratamentul primit nu dă rezultate.

Alexandru Arşinel, în vârstă de 82 de ani, a fost internat de urgenţă la spital, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat. Familia a hotărât ca actorul să fie internat într-o clinică privată, unde este supravegheat de o echipă de medici. După mai multe zile în care actorul s-a confruntat cu stări de oboseală, marele artist a fost transportat la spital. În urma investigaţiilor, medicii au hotărât ca actorul să rămâne internat. Din primele informații, starea sa de sănătate s-a deteriorat, după ce actorul a acceptat să facă o deplasare la un eveniment, care s-a petrecut în Botoşani cu ceva timp în urmă.

Alexandru Arșinel, internat în stare critică

Vești proaste despre starea de sănătate a maestrului Alexandru Arșinel. Din nefericire, marele actor a ajuns din nou pe mâinile medicilor, după ce în ultimele zile s-a simțit tot mai rău. În prezent, actorul necesită supraveghere permanentă din partea medicilor.

Potrivit jurnaliuștilor de la Click, maestrul a ajuns la spital, în urmă cu câteva zile, după ce a acuzat stări de rău. Maestrul Arșinel este internat într-o clinică privată din Capitală unde medicii îl supraveghează permanent. În prezent, marele actor este internat pentru câteva zile, timp în care i se fac tot felul de investigații. Potrivit aceleiași surse, nu este exclus ca Alexandru Arșinel să mai fie supus unei intervenții chirurgicale în cazul în care tratamentul pe care îl urmează acum nu va avea efectele așteptate.

Înainte de a ajunge din nou la spital, maestrul Arșinel a stat o vreme acasă, având în permanență o asistentă lângă el, pe care familia a angajat-o pentru a-l supraveghea în permanență.

Alexandru Arșinel nu se plânge de dureri, ci de suferință

În urmă cu câteva săptămâni, Alexandru Arșinel a participat la un eveniment în Botoșani, unde fusese invitat. A depus mult efort pentru acea deplasare și spunea că mai degrabă de plânge de suferință decât de dureri. De câțiva ani, maestrul a tot fost prin spitale, iar în 2021 a fost operat pe cord, fiindu-i montat un stimulator și un stent.

Marele actor spunea, la un moment dat, că își plănuiește retragerea din lumea teatrului și se gândește să facă asta în locul de unde a plecat în viață, anume în orașul Dolhasca.

„Doresc să îmi mai invit doi-trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”, spunea Alexandru Arșinel în urmă cu trei săptămâni.

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai bine plătiți actori

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai bine plătiți actori din România. Conform declarației de avere din anul 2020, Alexandru Arșinel încasează în jur de 8.000 de lei pe lună. În plus, actorul deține patru terenuri: o cotă parte din două terenuri la Dolhasca şi două terenuri integrale la Sinaia şi Samurcaş – Crevedia.

Mai mult decât atât, este deținătorul a trei case de vacanță și al unui apartament în Capitală. Potrivit declarației de avere, Alexandru Arșinel are 12 depozite bancare, dintre care nouă sunt în lei, două în euro și unul în dolari americani.
Comentarii
  • Cand furi un rinichi destinat unui copil care nu a avut banii tai si ai facut acel transplant in favoarea ta Dumnezeu are grija sa platesti. Ai avut succes datorita regretatei Stela Popescu in rest numai de bine.

Adauga un comentariu