Magazin

Alexandru Arsinel, interviu cu detalii picante: “Pe vremea mea nu erau silicoane”

Publicat: 16 dec. 2014

Intr-un interviu, Alexandru Arsinel a povestit detalii picante din rolul de travesti pe care l-a jucat ani buni. Esta interesant si modul in care isi „inventa” sani, intr-o epoca fara silicoane.

Am pasit increzatori in biroul domnului director al Teatrului de Revista Constantin Tanase. Caldura, buna-dispozitie si veselia care se putea cit pe fata lui, ne-a facut sa ne simtim acasa. Nimeni altul decat invincibilul Alexandru Arsinel. A luptat cu scena, cu gurile rele, iar in final cu moartea. Pe toate le-a invins, iar astazi este acolo unde se simte cel mai fericit. In fata marelui public.

“Travesti-ul a aparut ca o intamplare in viata mea”
Actorul ne-a povestit despre cel mai controversat rol pe care l-a jucat in repetate randuri de-a lungul celor peste 40 de ani de cariera. “Cei care se imbraca in travesti, fac acesta schimbare pentru a starni ilaritate, zambete celor care ii privesc. Travestitii sunt cei care chiar isi schimba sexul, eu n-am avut curajul sa imi fac acele operatii. (rade) Travesti-ul a aparut ca o intamplare in viata mea de interpret.

Citeste si Alexandru Arsinel a fost pradat de hoti de doua ori in trei zile

La vremea cand eu am incercat treavesti-ul nu se mai facuse de foarte multi ani la noi. Era si perioada cand sistemul de atunci considera ca este blasfemie imbracarea unui travesti. Singurul care facuse la vremea aceea era Miluta Ghiorghiu la Iasi, in Chirita, si Arcadie Donus, tot in Chirita, la Bucuresti. Piesa respectiva a avut succes, mai ales dupa ce personajul respectiv, a fost interpretat de un barbat. A fost interpretat si de femei ca, Tamara Buciuceanu, Draga Olteanu si mai nou Stela Popescu.

Puiu Maximilian si Stela Popescu sunt „vinovati” pentru succesul din rolul travesti
„Fiind intr-o repetitie la Maximilian si Stela Popescu acasa, el mi-a spus ca avea un rol pe care l-a oferit Margaretei Paslaru, iar ea l-a refuzat. L-am luat eu si am inceput sa il cant in falset. Maximilian a zambit si a spus: «Ce ar fi sa faci un travesti?» Am fost de acord. Stiam ca efectul poate sa fie distrugator, dar am fost dispus sa joc rolul.

Atunci am lansat primul travesti, «Filimoane» Filiomane, Filimoane baiat dar gura rea, si cand bei cu alte persoane, te iei de persoana mea. A fost slagprul anului. Dupa ce l-am facut la Boema, l-am facut si de revelion, apoi lumea ma striga pe strada, Filioane.

Citeste si Vestea despre Alexandru Arsinel care-i va intrista pe romani

Ulterior am jucat si cu Stela Popescu o piesa in care ea s-a transformat din femeie in barbat, iar succesul a fost imens. Aceea a fost rezistenta cuplului Stela-Arsinel”, povesteste actorul.

Isi improviza sutienul din burete, pe atunci nu erau silicoane
“Nu stiam pe vremea aceea ce sunt silicoanele. La atelierul de croitorie faceau niste sutiene pe care le umpleau cu burete. Am si acum sutiene de acelea. De un an, doi nu am mai facut travesti, pentru ca presupune un anumit efort. E tentant, dar il fac alti colegi din teatru acum”, a incheiar Alexandru Arsinel.

Sursa: realitatea.netloading...

Comentarii
Adauga un comentariu