Magazin

Alexandru Arsinel primeste lovitura dupa lovitura! Dupa problemele de sanatate, are alte necazuri! FOTO

Publicat: 26 iun. 2014

Ultimul an nu a fost deloc usor pentru Alexandru Arsinel. Problemele de sanatate puteau sa-i fie fatale. S-a dovedit insa puternic si organismul sau a rezistat la un transplant de rinichi. In ultimele luni insa, marele actor a intampinat alte necazuri.

Citeste si Alexandru Arsinel folosit ca MOMEALA de Serviciile Secrete

In vara anului trecut, Alexandru Arsinel a suferit un transplant de rinichi, operatie complicata, cu atat mai mult cu cat actorul are 75 de ani. Abia a reusit sa se puna pe picioare, ca alte vesti aveau sa-l loveasca: locuinta sa de la mare a fost devastata de hoti. Si nu o data, ci de trei ori, la interval de cateva saptamani.

Citeste si Alexandru Arsinel a luat cea mai grea decizie din viata lui

Intr-un final, satul sa-si tot gaseasca casa rascolita de hoti, Arsinel a golit-o. “A venit si a incarcat mobila, tot, intr-un camion, a sigilat casa si a plecat”, ne-a spus un vecin din localitatea 2 Mai, acolo unde Arsinel si-a facut in urma cu mai multi ani o casa de vacanta.

Citeste si Lovitura grea pentru Arsinel!

Acum, desi sezonul la mare a inceput, casa lui Arsinel este tot “sigilata”, cu obloanele trase si vegetatia din curte neingrijita, scrie wowbiz.roloading...

Adauga un comentariu