Cancan

Alexandru Cumpănașu, implicat într-un nou scandal. Acuzații că a primit șpagă

Publicat: 29 ian. 2021
Alexandru Cumpănașu implicat scandal
Un cunoscut jurnalist italian a dezvăluit că Alexandru Cumpănașu ar fi primit 40.000 de euro în Italia

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, este implicat într-un nou scandal după ce a fost acuzat că a primit o sumă imensă. În replică, acesta îi cere daune jurnalistului italian care a lansat acuzațiile. Totodată, a fost amenințat cu tribunalul de Victor Ciutacu, despre care a spus că a luat șpagă la o privatizare.

Alexandru Cumpănașu s-a simțit lezat de afirmațiile făcute de un cunoscut jurnalist italian și îi cere daune de un sfert de milion de euro! Însă, Victor Ciutacu vrea să-l dea și el în judecată pe unchiul Alexandrei Măceșanu! Totul a pornit de la unele declarații făcute de Cumpănașu în emisiunea acestuia. Astfel, scandalul de pe TV se mută în instanță.

Alexandru Cumpănașu, implicat într-un nou scandal

Scandalul dintre Alexandru Cumpănașu și Victor Ciutacu se lasă cu procese. Jurnalistul a anunțat că-l dă în judecată pe unchiul Alexandrei Măceșanu în timp ce acesta îl cheamă în instanță pe corespondetul din Italia al postului de televiziune.

În urmă cu câteva zile, Alexandru Cumpănașu a fost scos din emisiunea lui Victor Ciutacu după un schimb dur de replici cu acesta. Unchiul Alexandrei Măceșanu s-a enervat în momentul în care a fost pus să comenteze cazul unei femei care i-a făcut plângere penală pentru șantaj. Aceasta a dezvăluit și că are informații conform cărora Cumpănașu a luat 40.000 de euro în Italia, în campania electorală.

Într-un live pe pagina de Facebook, Cumpănașu a anunțat că l-a dat în judecată pe corespondentul RTV din Italia, Rocco Xavi, cel care a intervievat-o pe femeia care i-a făcut plângere fostului candidat la prezidențiale.

„Va plăti o sumă considerabilă”

„L-am dat în judecată pe domnul Rocco Xavi, pe care nu l-am găsit nicăieri ca jurnalist. Să mă ierte Dumnezeu, dar nu l-am găsit nicăieri. N-am văzut să fi lucrat la vreo televiziune, ziar din Italia în viața lui. Așadar, am primit 40.000 de euro când am fost în Italia.

Măi, oameni buni, eu acolo am fost împreună cu 8-10 oameni plus Tudorița Măceșanu care au fost tot timpul lângă mine. Unde i-am primit? De la cine i-am primit? (…) Să vii și să spui asemenea lucruri și mai ales să fii preluat în prime time fără minimă dovadă… că așa ai zis tu, că așa crezi tu…”, a spus Alexandru Cumpănașu într-un live pe contul lui de socializare.

Și totuși, jurnalistul de anchetă Rocco Xavi este foarte cunoscut în Italia, acesta având colaborării strânse cu emisiuni de top din peninsulă cum ar fi „Nemo”, emisiune transmisă pe programul RAI, sau „Le Iene”, dar pentru Cumpănașu, jurnalistul italian este doar o persoană pe care o poate aduce la tăcere prin amenințarea cu procesul în care îi cere nu mai puțin de 250.000 euro daune morale!

Victor Ciutacu îl dă în judecată pe Cumpănașu

Pe de altă parte, Victor Ciutacu a anunțat că-l dă și el în judecată pe Alexandru Cumpănașu, după ce acesta a spus în direct că „a auzit” că luat 20.000 de euro la o privatizare.

Cumpănașu: „Eu n-am luat 20.000 de euro de la AVAS cum zice lumea!”

Ciutacu: „Ce zice lumea???”

Cumpănașu: „Că ai luat 20.000 de euro de la AVAS. Nu știu, o șpagă de la nu știu ce privatizare.”

Ciutacu: „I-auzi mă, hai să vedem, că ne întâlnim în instanța de judecată, ești primul care susține treaba asta.”

Așadar, Alexandru Cumpănașu se vede implicat într-un nou scandal, după acuzațiile lansate la adresa lui Victor Ciutacu.

Comentarii
Adauga un comentariu