Funny

Alexandru Cumpanasu, MISCARE SOC! Tocmai a facut anuntul care pune tara pe jar

Publicat: 13 sept. 2019

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a anuntat ca organizeaza un protest in fata Ministerului de Interne, unde sa isi ceara drepturile! Evenimentul va avea loc chiar pe data de 16 septembrie, cand fata ar fi trebuit sa implineasca varsta de 16 ani.

Alexandru Cumpanasu organizeaza un protest

“APEL IMPORTANT: Dragi romani, Duminica aceasta pe 15 Septembrie, Alexandra implineste 16 ani. Impreuna cu parintii lui Alex am decis sa va asteptam pe toti in Piata Revolutiei (in fata la Ministerul de Interne). Curajul acestui copil trebuie sa ne inspire, sa ne uneasca si sa ne trezeasca pentru a lupta pt copiii nostri. Va astept pe toti sa dam un semnal clar tuturor autoritatilor ca asa nu se mai poate si ca DREPTUL LA VIATA nu este NEGOCIABIL.

Va asteptam la un miting pasnic. Puteti sa veniti cu intreaga familie, fara sloganuri politice. Acest copil merita respectul nostru si este momentul sa spunem NU abuzurilor, dezinteresului, complicitatii celor care ar trebui sa ne apere familiile. HAIDETI SA NE TREZIM SI SA NE CEREM DREPTURILE!”, a scris Alexandru Cumpanasu pe Facebook.

Alexandra Macesanu voia sa se faca politista

Alexandra Macesanu a fost rapita de Gheorghe Dinca, care a declarat in fata procurorilor ca a ucis-o pe fata, la fel ca pe Luiza Melencu, o alta fata rapita in luna aprilie. Alexandra Macesanu a sunat la 112 de mai multe ori pentru a cere ajutor autoritatilor, insa politistii au reusit s-o localizeze dupa 20 de ani, cand a fost prea tarziu.

Dorea sa se faca politista si era pasionata de filme politiste si de groaza, dupa cum a povestit unchiul ei, Alexandru Macesanu. ”Cat cinica poate sa fie soarta! Alexandra era foarte pasionata de filmele politiste si de cele de groaza. Asta era placerea ei, cand avea timp liber, sa se uite la filme politiste si de groaza. Va dati seama cat de cinica este soarta asta? Va inchipuiti ce a putut sa simta in acele momente de groaza?”, a spus Alexandru Cumpanasu, in direct la Romania TV.

”Alexandra le spunea parintilor sai ca vrea sa se faca politista, fiind foarte pasionata de filmele de acest gen, cu investigatii”, a mai declarat Alexandru Cumpanasu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit