Stiri si curiozitati

Alexandru Cumpanasu, prima reactie dupa moartea copilei de 11 ani din Dambovita! Se schimba tot ce stiai

Publicat: 23 sept. 2019

Alexandru Cumpanasu a reactionat dur in cazul copilei de 11 ani din Dambovita, care a fost gasita moarta ieri. In timpul declaratiilor transante, el a sublinitat ca eforturile facute de autoritatile din Romania, dupa ce a fost anuntata disparitia fetitei, nu au fost suficiente. In plus, unchiul Alexandrei Macesanu a amintit si despre ancheta de la Caracal, unde au disparut doua fete: nepoata lui si Luiza Melencu.

Alexandru Cumpanasu, prima reactie dupa moartea copilei de 11 ani din Dambovita

Tortura la care a fost supusa Mihaela Adriana Fieraru dupa ce a fost rapita de langa scoala si moartea ei violenta l-a revoltat enorm pe Alexandru Cumpanasu, care incearca de doua luni sa afle adevarul despre disparitia nepoatei sale. Aflat in fata sediului BEC, el a vorbit despre drama care a adus din nou doliul in Romania.

“Este un caz care ar trebui sa ne puna pe ganduri. Cati copii trebuie sa mai moara? Cate fete mai trebuie sa fie rapite si duse pe filiere arabe si in alte tari ca romanii sa se trezeasca? Cred ca romanii s-au trezit si cred sincer ca astazi, cei care au institutiile in subordine nu au facut nimic pentru a afla in doua luni de zile pentru a afla ceva de Alexandra, despre Luiza, despre copilul asta care, iata, astazi a decedat, violata… Oare cate lucruri trebuie sa se mai intample pentru ca acest sistem sa fie daramat? (…)”, a declarat Alexandru Cumpanasu azi-noapte in fata sediului BEC, unde si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale.

Mihaela Adriana Fieraru a fost filmata ultima data in viata, vineri, 20 septembrie, la ora 17:19 – ea a fost surprinsa de una dintre camerele de supraveghere instalata pe scoala in care invata.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit