Funny

Alexandru Cumpansu, imagini REVOLTATATOARE! Cum a fost surprins unchiul Alexandrei! Imaginile care provocat REVOLTA

Publicat: 16 sept. 2019

Alexandru Cumpanasu se afla in plin avant in cadrul campaniei pentru alegerile prezidentiale. Fostul jurnalist a avut un miting de sustinere in parcul Copou din Iasi, unde a strans semnaturi pentru candidature sa in drumul spre Cotroceni. Chiar daca pozeaza adesea intr-un om indoliat dupa disparitia fiicei varului sau, Alexandra Macesanu, in cazul de la Caracal, Cumpanasu a parut ca se simte bine in mijlocul sustinatorilor.

Alexandru Cumpanasu a incins o hora cu o zi inainte de aniversarea Alexandrei Macesanu

Chiar daca in ultimele zile a acuzat probleme de inima, Alexandru Cumpanasu parea sa nu mai aiba nicio problema. Unciul Alexandrei Macesanu, fata care a disparut in cazul crimelor de la Caracal, a avut parte de un moment vesel la Iasi, in Parcul Copou, acolo unde a mers la strans semnaturi alaturi de Simona Cumpanasu, partenera sa de viata.

Jurnalistul Cristian Sabbagh a publicat pe retelele de socializare un clip cu felul in care s-a distrat Cumpanasu la Iasi: „Parintii Alexandrei isi plang copila, unchiul topaie bezmetic prin parc! Prin prisma profesiei mele, am intalnit multi ipocriti si impostori! Individul asta, chiar ii intrece pe toti! Cand a fost lasi si-a rupt pingelele prin Parcul Copou. Ce om sanatos la cap ar fi procedat asa, dupa pierderea unei fiinte dragi? Dumnezeu sa le dea puteri parintilor Alexandrei si Luizei sa treaca peste aceasta cumpana grea si adevarul sa iasa cat mai curand la iveala!”

Alexandru Cumpanasu, acuzat ca s-a folosit de drama din Caracal pentru a se propulsa in cursa pentru Cotroceni

Interesant este ca Alexandru Cumpanasu spunea la inceputul anchetei din cadrul crimelor de la Caracal ca nu accepta ca un om politic sa se foloseasca de drama pe care a suferit-o familia sa. Totodata, Cumpanasu a dezmintit de mai multe ori ca nu vrea sa candideze la prezidentiale, pana in momentul in care a decis sa faca acest pas si sa inceapa sa stranga campania de semnaturi.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit