Din lumea filmului

Alexandru Papadopol a recunoscut totul

Publicat: 02 sept. 2019

Actorul a fost in atentia pubicului in ultima perioada din cauza problemelor avute in casnicia cu Ioana Ginghina, care s-a terminat in aceasta vara. Actorul a vorbit depsre personajul pe care il interpreteaza si a recunoscut care este cea mai mare frica a lui.

„Abia dupa startul filmarilor, mi-am dat seama ca interpretez un rol greu. Dar asta m-a incitat. Nu era vorba de o experienta simpla, ci de una extrem de profunda. Or, pe un actor, tocmai asta il atrage. Eu, multumesc lui Dumnezeu, n-am pierdut pe nici unul dintre apropiatii mei, asa ca pentru a intelege cat mai profund personajul, am apelat la oameni care au trecut prin drama unor decese fulgeratoare. Ei mi-au dat o viziune a ceea ce ar trebui sa construiesc. Am inteles care este starea de spirit a unui astfel de om: o pustietate sufleteasca, si mai acut resimtita de un om profund si sensibil, asa cum e arhitectul pe care il incarnez”, declara Papadopol, in Formula AS, despre personajul sau.

„Sunt destul de fluctuant ca stare: cand ma cuprinde curajul, cand imi ascult mai degraba temerile”. Intrebat de ce anume ii este frica. Papadopol a raspuns: „Uneori, mi-e frica de ziua de maine. Mi-e teama ca nu voi mai avea din ce trai. Apoi, imi revin si imi aduc aminte ce mi-a spus Sebastian Papaiani: “Timpul de-aia e facut: ca sa mergi cu el!”. Dar adevarata mea angoasa e legata de parintii mei: mi-e teama sa nu se imbolnaveasca, sa nu pateasca ceva, Doamne fereste, ceva. Asa ca, pana la urma, cea mai aprinsa dorinta a mea e sa fim cu totii sanatosi. Sa ne putem bucura de timpul pe care ni l-a ingaduit Dumnezeu si sa nu ne amorteasca sufletele”.

Alexandru Papadopol si noua iubita, Adriana Irimescu, impreuna si pe platourile de filmare

In varsta de 44 de ani, Alexandru Papadopol a obtinut rolul principal intr-un nou serial, care va aparea in curand la HBO. Noua iubita, Adriana Irimescu, joaca si ea in acelasi film, insa, intr-un rol secundar. Astfel, cei doi se bucura de enorm ca pot petrece timp impreuna chiar si atunci cand muncesc sau in pauzele facute pe platourile de filmare pentru noua pelicula.

Avand in vedere ca este ocupat cu noul proiect, Alexandru Papadopol va putea abia din noiembrie sa petreaca mai mult timp alaturi de Ruxi, fiica lui si a Ioanei Ginghina. Va reamintim ca actorul si fosta sotie s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru “Numai iubirea” – prima telenovela romaneasca.loading...

Adauga un comentariu