Sport

Alexandru Pascanu, dorit de Gigi Becali. Finantatorul face orice sa-l convinga sa vina la FCSB: ”Ii aduc si familia”

Publicat: 11 iul. 2019
1

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, astazi, ca doreste sa-l transfere pe fundasul Alexandru Pascanu (20 de ani) de la Leicester, fiind dispus sa-i readuca in Romania familia fotbalistului pentru a-l convinge.

Se cer, cu disperare, transferuri la FCSB! Lotul nu face fata în Liga I si Europa. "Jucam cu improvizatii!"

"Eu stiu ca vorbeste MM. Am luat legatura cu ei. Nu stiu, negociaza si cu CFR-ul, el pune niste conditii ca vrea sa joace titular. Nu am negociat eu. Imi place de el cum vorbeste, e baiat destept. Imi place si figura lui, are fata luminoasa. Daca vine la FCSB, nu-i mai las familia sa mai munceasca. Ii aduc si familia, la revedere. Daca castiga baiatul bine si are perspectiva, ce rost are sa mai munceasca? Ce sa-ti placa sa muncesti la stapan? Le fac si o ferma daca e. Le fac o ferma numai sa-l iau pe Pascanu", a declarat Becali.

Parintii lui Alex Pascanu s-au mutat in Anglia la inceputul anilor 2000, iar dupa ce si-au gasit loc de munca i-au adus pe Alex si pe sora lui. Alexandru Pascanu a spus ca familia lui munceste de aproximativ 20 ani, intr-o ferma de capsuni.

Sunt foarte mandru de parintii mei, nu are de ce sa imi fie rusine. Stiu cate sacrificii au facut pentru mine, iar asta ma motiveaza in plus sa am de ce sa trag, sa pot sa ii ajut si eu. Ai mei muncesc la o ferma de capsuni de aproape 20 de ani. Sper ca intr-o zi sa pot sa ii scot de acolo. E o viata grea, au facut multe sacrificii pentru mine si as vrea sa ii rasplatesc”, a povestit jucatorul in octombrie 2018.

Adauga un comentariu