Actualitate

Alexandru Rafila, despre relaxarea măsurilor: „Dacă lucrurile rămân aşa…”

Publicat: 23 mai 2020

Reprezentatul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, profesorul Alexandru Rafila, a vorbit despre viitoarea relaxarea a restricțiilor.

„La noi s-a semnalat, cel puţin până astăzi, o scădere a numărului de cazuri. Dacă lucrurile rămân aşa, este foarte bine şi atunci sigur că se poate trece la o etapă ulterioară, înseamnă că lumea s-a obişnuit cu recomandările, le respectă şi este o măsură de sănătate publică care îşi arată eficienţa şi oferă şi argumente autorităţilor să poată să continue programul de relaxare. (…) Haideţi să aşteptăm să vedem cum decurg lucrurile până la sfârşitul săptămânii viitoare pentru că discutăm despre această perioadă de două săptămâni în care evaluăm impactul măsurilor de relaxare şi dacă acest trend se confirmă, ceea ce ar fi îmbucurător, de obicei după ce apar aceste măsuri de relaxare de regulă se semnalează o creştere.

La noi s-a semnalat, cel puţin până astăzi, o scădere a numărului de cazuri. Dacă lucrurile rămân aşa este foarte bine şi atunci sigur că se poate trece la o etapă ulterioară, înseamnă că lumea s-a obişnuit cu recomandările, le respectă şi este o măsură de sănătate publică care îşi arată eficienţa şi oferă şi argumente autorităţilor să poată să continue programul de relaxare”, afirmă Alexandru Rafila.
Comentarii
  • Numai sa asculte Iohanis si premierul sau adjutant Orban,Turcan,Lift, Grinda,Catu, specialistii, in pompe funebre,frizeri,gropari,chelneri,si alte indeletniciri gaben albastre.Poate iau masurile cuvenite.

Adauga un comentariu