National

Alexandru Sassu pleaca de la Adevarul Holding

Publicat: 23 feb. 2012
1
Alexandru Sassu si-a dat demisia, astazi, din functia de director al diviziei de televiziune si radio a trustului Adevarul Holding, el declarand pentru Mediafax ca nu crede ca proiectul de lansare a televiziunii Adevarul TV va fi continuat.
Alexandru Sassu a preluat functia de director al diviziei de televiziune si radio a trustului Adevarul Holding pe 1 august 2010, imediat dupa ce i s-a incheiat mandatul de presedinte-director general al Televiziunii Romane.
Acum, Alexandru Sassu a decis sa-si depuna demisia din functia detinuta la Adevarul Holding.
„Mi-am depus demisia mai devreme”, a declarat pentru Mediafax Alexandru Sassu, care a precizat ca motivul demisiei sale este deosebirea dintre politica editoriala a Adevarul Holding si viziunea sa.
Intrebat daca va fi continuat proiectul lansarii televiziunii Adevarul TV, principalul scop pentru care a fost adus la Adevarul Holding, Alexandru Sassu a spus: „Nu cred ca va continua, dar nu asta este discutia”.
Pe de alta parte, Alexandru Sassu nu are planuri in ceea ce priveste o eventuala continuare a carierei sale in media sau de reluare a carierei sale politice. „Nu mi-am facut planuri deocamdata”, a spus Sassu.
Contactat de Mediafax, Peter Imre, directorul general al Adevarul Holding, nu a dorit sa comenteze demisia lui Alexandru Sassu.
Adauga un comentariu