Cancan

Alexia Eram a făcut-o de ruşine pe Andreea Esca. „Dacă nu vă spun, înseamnă că…”

Publicat: 18 sept. 2020
Alexia Eram fiica Andreei Esca
Alexia Eram a făcut-o de ruşine pe Andreea Esca, deşi toată vara s-a pregătit pentru susţinerea examenului de conducere.

Alexia Eram a făcut-o de ruşine pe Andreea Esca, deşi toată vara s-a pregătit pentru susţinerea examenului de conducere. Aceasta şi-a ţinut la curent fanii cu toate detalii despre acest eveniment. Fiica celebrei prezentatoare le-a povestit susţinătorilor tot până în ziua examenului, pe 24 august, apoi fanii nu au mai știut nimic despre rezultatul tinerei.

Deşi au trecut trei săptămâni de când Alexia a anunţat că urmează să dea ea examenul scris, tânăra nu a mai revenit cu detalii. Când le-a mărturisit fanilor că are sala, Alexia a dat de înțeles că nu se simte pregătită să dea acest examen.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a picat examenul auto?

Tânăra le-a mărturisit fanilor din mediul online că face câteva chestionare pe ultima sută de metri, precizând că-și va ține fanii la curent cu toate informațiile despre examen.

„Dacă nu vă spun, înseamnă că am picat”

„Vreau să fac niște chestionare. Pentru că luni dau sala. Știu că v-am spus de atâtea săptămâni că merg să dau sala, problema este că n-au putut să-mi închidă dosarul pentru că mai aveam niște ore de condus și nu mă simt pregătită.

Nu mă simțeam pregătită să-l dau săptămâna trecută sau la începutul săptămânii acesteia, așa că o să-l dau luni, promit. Și vă spun ce am făcut, dacă l-am luat sau l-am picat.

Dacă nu vă spun înseamnă că am picat. Glumesc, nu o să pic. Sper!”, mărturisea Alexia Eram în urmă cu mai bine de trei săptămâni pe InstaStory acolo unde urma să-i informeze pe fani în legătură cu punctajul obținut la examen sau dacă a picat.

Până acum, Alexia Eram nu a oferit niciun detaliu cu privire la rezultatele examenului scris de conducere, ceea ce dă de înțeles că nu a avut succes în a merge mai departe.

Antonia a fost jignită de Alexia Eram? De la ce a pornit totul

Antonia a fost jignită de Alexia Eram după ce Abi Talent a spus că fiica vedetei PRO TV nu este agreată de frumoasa cântăreaţă. La acel moment Alexia nu a comentat asupra subiectului, însă pare că i-a transmis un mesaj subtil jignitor iubitei lui Velea.

Alexia Eram se pare că nu mai are voie să meargă la studioul unde Mario Fresh şi Alex Velea înregistrează. Abi Talent a povestit pe contul lui de Instagram despre cearta dintre cei doi artişti. Tânărul artist susţine că Alexia nu este agreată deloc de Antonia. Frumoasa cântăreaţa i-ar fi cerut soţului ei să-i transmită lui Mario să nu o mai aducă la studio pe fiica Andreei Esca.

„Se pare că la GoldenBoy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară.

Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow. Ți-am zis eu, Mario. Îmi place să fac oamenii să se certe între ei”, a scris Abi Talent, în câteva story-uri pe care, ulterior, le-a șters.
Adauga un comentariu