Cancan

Alexia Eram, în lenjerie intimă, pe Instagram. Iubita lui Mario Fresh este într-o formă de zile mari

Publicat: 08 dec. 2021
Alexia Eram
Alexia Eram și Mario Fresh și-au surprins urmăritorii de pe Instagram cu ultima postare de pe rețelele de socializare

Iubita lui Mario Fresh, Alexia Eram, s-a pozat de curând în lenjerie intimă iar imaginea respectivă a încins rețelele de socializare. Fiica Andreei Esca este o influenceriță foarte apreciată, drept dovadă și câștigurile pe care le realizează din campanii de promovare. Referitor la imaginile cu Alexia în lenjerie intimă, cu siguranță multă lume îl invidiază pe Mario Fresh pentru felul în care arată iubita lui.

Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani și chiar se văd căsătoriți în viitorul apropiat. Cu toate acestea, dat fiind faptul că Alexia are 21 de ani, iar Mario 22 de ani, cei doi se dedică în prezent carierei lor.

Alexia Eram, în lenjerie intimă

Recent, Alexia Eram s-a pozat într-o ipostază care stârnește imaginația bărbaților. Fiica celebrei Andreea Esca nu pierde nicio ocazie de a-și pune în valoare corpul bine lucrat la sală. Astfel, cea mai recentă fotografie a influenceriței a încins rețelele de socializare. Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani, este o influenceră foarte apreciată în România și nu numai. Iubita lui Mario Fresh a postat o fotografie într-o ipostază extrem de sexy, în care își arată trupul sculptat și bustul generos.

Imaginea a fost publicată pe Instagram, unde este urmărită de peste 700.000 de persoane. Cu un sutien de la celebrul brand Victoria’s Secret, care-i pune în evidență sânii, tânăra influenceriță știe cum să își scoată în evidență calitățile. Mai mult, în dreptul fotografiei, Alexia Eram a scris un mesaj pentru fanii săi: „your new wallpaper”. Fotografia a primit zeci de mii de aprecieri, dar și comentarii de la urmăritorii săi, cel mai mare fan fiind mama ei, care nu s-a lăsat mai prejos și i-a comentat fiicei sale la postare.

Fiica Andreei Esca are grijă de silueta ei

Din imaginea postată, se poate vedea că fiica Andreei Esca are grijă de fizicul ei. Alexia Eram a dezvăluit în repetate rânduri că este atentă în ceea ce privește dieta sa.

„Da. Fac sport de 3 ori pe săptămână. Țin și diete, din păcate, pentru că nu mă ajută organismul să mănânc tot ce vreau”, a declarat Alexia Eram.

Mai mult, iubita lui Mario Fresh a vorbit despre regimul alimentar pe care îl ține, atunci când vrea să slăbească.

„Somon cu pâine prăjită și castravete. Eu țin un regim, nu că aș vrea foarte mult să slăbesc, dar vreau să mă mențin. Da, mai vreau să slăbesc 3 kilograme. Mi-a dat o nutriționistă un regim care este excelent și chiar mi s-a potrivit de minune”, dezvăluie Alexia.

Dincolo de faptul că Alexia Eram s-a pozat în lenjerie intimă, recent s-a spus că s-ar fi despărțit de Mario Fresh, după apariția fotografiei în care artistul se sărută cu Mira. Numai că prin aceasta, cei doi promovau de fapt o piesă lansată.
Adauga un comentariu