Cancan

Alexia Eram l-a atacat pe Alex Velea. Ce mesaj i-a transmis lui Lino Golden în plin scandal

Publicat: 06 oct. 2020
Alex Velea, Mario Fresh, Alexia Eram si Antonia la un eveniment monden
Alexia Eram l-a atacat subtil pe Alex Velea la ziua lui Lino Golden. Showbiz-ul românesc este zdruncinat de un nou scandal în ultimele zile

Alexia Eram l-a atacat subtil pe Alex Velea la ziua lui Lino Golden. Showbiz-ul românesc este zdruncinat de un nou scandal în ultimele zile. Lino Golden şi Mario Fresh au părăsit GoldenBoy şi totodată s-au certat cu Alex Velea. Cântăreţul i-a crescut pe cei doi, iar acum au ajuns să îşi arunce cuvinte grele.

Alexia Eram s-a implicat şi ea în scandal, iar la ziua lui Lino Golden fiica Andreei Esca i-a transmis un mesaj subtil lui Alex Velea.

Ce mesaj i-a transmis lui Lino Golden de ziua lui

Se pare că trapperul are nevoie de susținere, mai ales după ce s-a certat cu Alex Velea și Antonia, cei care l-au adus în lumina reflectoarelor. Alexia Eram i-a transmis un mesaj emoționant lui Lino Golden pe care mulţi l-au văzut că un atac subtil la adresa lui Alex Velea.

Iubita lui Mario Fresh a scris, printre altele, că Lino Golden este cel mai bun trapper pe care ea îl știe. Acest compliment vine în plin conflict cu Alex Velea, cunoscut și el ca trapper. Lino n-a stat pe gânduri și a distribuit fotografia postată de iubita lui Mario Fresh.

Alexia Eram ar fi motivul pentru care Mario Fresh și Alex Velea nu îşi mai vorbesc

În urmă cu ceva timp circula în mediul online un zvon conform căruia Alexia Eram ar fi motivul pentru care Mario și Velea nu mai vorbesc. Cel care a lansat acest zvon a fost chiar Abi Talent. Se pare că Antonia i-ar fi zis lui Mario Fresh să n-o mai aducă pe iubita lui la studio, iar de acolo au început certurile. De curând, Mario Fresh a dat cărțile pe față și a postat în online motivul pentru care s-a răcit de Alex Velea și ai lui.

„Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi mulţumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a spus Mario Fresh pe contul său de Instagram.

Antonia a fost jignită de Alexia Eram? De la ce a pornit totul

Alexia Eram se pare că nu mai are voie să meargă la studioul unde Mario Fresh şi Alex Velea înregistrează. Abi Talent a povestit pe contul lui de Instagram despre cearta dintre cei doi artişti. Tânărul artist susţine că Alexia nu este agreată deloc de Antonia. Frumoasa cântăreaţa i-ar fi cerut soţului ei să-i transmită lui Mario să nu o mai aducă la studio pe fiica Andreei Esca.

Antonia a fost jignită de Alexia Eram? Velea și Mario s-au scos de la follow

„Se pare că la GoldenBoy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară.

Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow. Ți-am zis eu, Mario. Îmi place să fac oamenii să se certe între ei”, a scris Abi Talent, în câteva story-uri pe care, ulterior, le-a șters.
Adauga un comentariu