Cancan

Alexia Eram şi Mario Fresh, despre planurile de viitor: ”Ne dorim familie, copii”

Publicat: 11 ian. 2021
Mario Fresh și Alexia Eram
Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai apreciate și urmărite cupluri din showbiz-ul autohton

Alexia Eram şi Mario Fresh au fost invitaţi în cadrul unei emisiuni de televiziune unde au povestit despre planurile de viitor ale acestora. Cei doi îndrăgostiţi au abordat şi un subiect sensibil pentru unii, respectiv venirea pe lume a primului copil. Conform declaraţiilor, Alexia Eram şi Mario Fresh îşi doresc întemeierea unei familii şi implicit un prim născut, însă mai au de aşteptat.

Alexia Eram şi Mario Fresh s-au cunoscut în vara anului 2015. Ulterior, Alexia şi Mario s-au întâlnit întâmplător la lansarea unei piese.

Alexia Eram şi Mario Fresh, despre planurile de viitor

În vârstă de 20 de ani, Alexia Eram şi Mario Fresh, care este mai mare cu un an decât iubita lui, visează să rămână împreună până la finalul acestei vieţi. Ei au fost invitaţi în platoul emisiunii “Vorbeşte Lumea”, unde au abordat un subiect sensibil pentru unii: venirea pe lume a primului lor copil. Desigur, cuplul a vorbit şi despre planurile pentru 2021.

Peste câteva luni, Alexia Eram şi Mario Fresh vor aniversa cinci ani de relaţie şi, potrivit mărturisirilor vedetei, între ei a fost dragoste la prima vedere. Cât despre prima lor întâlnire… s-a desfăşurat într-un parc din Bucureşti. La scurt timp după ce s-au aşezat pe canapeaua din platoul “Vorbeşte Lumea”, îndrăgitul cântăreţ a felicitat-o public pe Adela Popescu pentru cea de-a treia sarcină, iar prezentatoarea i-a întrebat dacă au şi ei o astfel de veste. Fiica Andreei Esca a spus că nu este gravidă, iar iubitul ei a precizat că îşi doreşte să fie un tată tânăr.

“La mine diferenţa este că anul trecut am avut peste 100 de concerte şi anul ăsta deloc. Am făcut muzica în pandemie. Trebuie să mai stăm de acum încolo împreună încă patru! Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri. Am nişte părinţi foarte tineri şi îmi place foarte mult. M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum… nu face diferenţa un inel”, a mărturisit viitorul ginere al Andreei Esca.

Aşadar… avem de aşteptat aproape şase ani până când Alexia Eram şi Mario Fresh vor anunţa venirea pe lume a primului lor bebeluş. În cadrul interviului, vedetă a dezvăluit că nu se va mai întoarce în Anglia la studii… Desigur, motivul este pandemia de coronavirus care a creat numeroase probleme pentru omenire. În plus, premierul britanic Boris Johnson a anunţat în urmă cu patru zile revenirea la lockdown şi o serie de măsuri drastice.

“Şi eu mă văd o mamă tânără, poate la 26-28. N-am abordat subiectul în familie, suntem prea tineri. Vreau acum să-mi iau permisul, pentru că mă chinui de vreo doi ani să-l iau, mai apoi să-mi termin apartamentul (…). Noi mai stăm până la copil. Am petrecut mult timp împreună în carantină, dar în rest, acum, nu. Suntem ca înainte. E schimbare la mine, că nu mai plec în Anglia. Oricum, nu ne grăbim. Avem patru ani şi jumătate acum. Ne place viaţa, momentan”, a declarat Alexia Eram.

Mario Fresh, relaţie de mai mulţi ani cu fiica Andreei Esca

Alexia Eram şi Mario Fresh s-au cunoscut în vara anului 2015. Ulterior, Alexia şi Mario s-au întâlnit întâmplător la lansarea unei piese.

”În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu ştiam că urma să mergi la șlansareț şi ţi-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. M-ai sunat şi m-ai anunţat că Mario este acolo, aşa că am venit imediat. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoştinţă cu el şi am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram şi dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieşit la întâlniri şi aşa ne-am îndrăgostit”, a povestit Alexia Eram.
Adauga un comentariu