Actualitate

Alfred Simonis, despre două legi care urmează să fie votate în Parlament: Suspendarea chiriilor pentru persoanele fizice şi juridice şi cea privind darea în plată

Publicat: 27 apr. 2020
Alfred Simonis, liderul deputaților PSD
Alfred Simonis, liderul deputaților PSD

Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD, a anunţat că marţi şi miercuri vor fi votate legile referitoare la suspendarea chiriilor pentru persoanele fizice şi juridice şi cea privind darea în plată.

„În ce priveşte zilele de marţi şi de miercuri, în Parlament vom vota mai multe legi pentru români şi pentru companiile româneşti. V-aş reaminti doar două: suspendarea chiriilor pentru persoanele fizice şi juridice, care va avea mâine raport în Comisia de buget-finanţe, urmând ca miercuri să intre la votul final, şi darea în plată, celebra lege pe care am tot discutat-o în Camera Deputaţilor, a fost adoptată, retrimisă, reexaminată, trimisă la CCR, iar acum avem forma finală. Sper din suflet ca cei de la PNL să nu conteste la Curtea Constituţională pentru a tergiversa şi aceste legi, pentru că suntem într-o situaţie economică dificilă, puterea de cumpărare şi nivelul de trai al românilor scade de la o zi la alta şi aceste măsuri, dar şi multe altele sunt extrem de necesare”, a spus Alfred  Simonis.

Adauga un comentariu