National

Alianta PSD – PNL – PC, dezbatuta de liberali la Liga Alesilor Locali

Publicat: 09 feb. 2011
1

Zilele trecute a avut loc in comuna Deleni cea de-a doua intrunire din acest an a Ligii Alesilor Locali (LAL), a Partidului National Liberal Iasi. La intrunire au participat primari liberali din comunele iesene, primarii orasului Targu Frumos, Podul Iloaiei, Pascani, consilieri judeteni, precum si deputatii Cristian Adomnitei si Relu Fenechiu.
In cadrul intrunirii conduse de deputatul Relu Fenechiu s-a discutat despre Uniunea Social Liberala, mai precis pactul de alianta incheiat intre cele trei partide din Opozitie, PSD – PNL – PC. Nu au fost ignorate nici masurile sistemului Basescu – Boc, considerate abuzive de liberali, precum si situatia incerta a mai multor spitale orasenesti, fiind vorba de decizia ministrului Sanatatii de a fi descentralizate si transformate in azile de batrani sau centre sociale. “Aceste intruniri lunare ale Ligii Alesilor Locali PNL in judetul Iasi sunt benefice pentru toti participantii, intrucat la sedinta participa alesii Partidului National Liberal in Parlamentul Romaniei, consilieri judeteni si primarii localitatilor. Astfel, se poate realiza o colaborare stransa intre primarii localitatilor, consilierii judeteni si parlamentarii PNL. In cadrul intrunirilor primarii ne prezinta problemele care le intampina la nivel local, iar noi facem demersuri la Consiliul Judetean si in Parlamentul Romaniei pentru acordarea sprijinului financiar necesar dezvoltarii localitatilor din judetul Iasi”, a declarat consilierul judetean Petru Dascalu.
De precizat ca aceste intruniri ale liberalilor au loc lunar, in diferite localitati din judet. Urmatoarea intrevedere va avea loc in Tomesti, la inceputul lunii viitoare.

Adauga un comentariu