Jocuri

Alien – senzatie in parlamentul englez

Publicat: 13 mai 2011

SEGA a pus la bataie un buget consistent pentru un nou joc bazat pe franciza Alien, detinuta de Fox. Creatia a fost lasata pe mana celor de la The Creative Assembly, responsabili pentru seria Total War, printre altele. Echipa CA care se va ocupa propriu-zis de joc este compusa din membrii team-ului care a elaborat un hack-and-slash bunicel, Vikings: Battle for Asgard, aparut în 2008.

In vederea ducerii la bun sfarsit a proiectului, realizatorii Creative Assembly au facut angajari si au inaugurat un nou sediu, de aproximativ 5000 mp, în West Sussex. Noul joc este destinat în principal consolelor si nu ar trebui confundat cu cel aflat în finalizare al celor de la Gearbox, intitulat Aliens: Colonial Marines.

Nu sunt cunoscute prea multe date despre viitorul joc, nici estimarea intrarii pe piata, nici platformele pe care va fi disponibil. Cert este ca la evenimentul de presa prin care Creative Assembly a anuntat noul titlu a fost invitat si un politician local, parlamentarul Ed Vaizey. Dupa ce a fost „tratat” cu accesul la câteva elemente deja existente ale jocului, onorabilul parlamentar a declarat: „Foarte aproape de locul în care ne aflam, sunt genii la lucru. Se creeaza un joc plecând de la Alien… Grafica este uluitoare, conceptul este uluitor”.loading...

Adauga un comentariu