Alimente bune pentru sanatate

Publicat: 19 ian. 2011

Anumite alimente ii pot ajuta pe cei care au carii dentare, pe femeile care vor sa ramana insarcinate si pe cei care nu au chef de nimic.

Daca aveti o anumita afectiune, nu trebuie intotdeauna sa mergeti la doctor. Ceea ce aveti in frigider va poate ajuta la fel de bine, potrivit CBS News.

Sfaturile sunt oferite de Matt Bean, de la revista Men’s Health, ele fiind extrase din cartile „The Men’s Health Diet” si „The Women’s Health Diet, rezultatul a multi ani de munca in lupta cu kilogramele.”

Daca doriti sa va intariti sistemul imunitar, trebuie sa stiti ca ginsengul poate aduce o imbunatatire insemnata si va poate influenta pozitiv sanatatea creierului. Este nevoie de 400 de miligrame de extract de ginseng pe zi.

Daca aveti febra musculara dupa o zi intensa de munca fizica, puteti bea doua cafele. Cofeina blocheaza o substanta ce activeaza receptorii durerii.

In cazul in care doriti sa nu aveti carii, puteti consuma iaurt. Daca veti consuma iaurt de patru ori pe saptamana, atunci riscul de carii scade cu 25%. Un lucru interesant de stiut este ca lichidul care se aduna deasupra iaurtului este foarte sanatos si va va proteja si mai bine daca il consumati.

Pentru femeile care doresc sa ramana insarcinate, este bine de stiut ca laptele ajuta mult in aceasta incercare. Nu consumati lapte degresat. Conform unui studiu efectuat la Harvard, trebuie sa consumati lapte integral o data pe zi.loading...

Adauga un comentariu