Stiri medicale

Alimentul care i-a asigurat longevitatea si o sanatate de fier femeii care a implinit 101 ani

Publicat: 23 ian. 2017
7
Eunice Modlin are 101 ani si se poate lauda ca a descoperit alimentul care ii asigura longevitatea, dar nu face abuz de acesta. Totodata, centenara recunoaste ca stilul de viata si echilibrul interior sunt ingredientele care i-au asigurat o viata lunga.
O centenara din Indiana are o formula dulce care ii asigura longevitatea: o doza zilnica de ciocolata neagra. Eunice Modlin a implinit pe data de 16 ianuarie 101 ani, celebrand noua etapa a vietii printr-o petrecere in familie. Femeia, care locuieste in Boonville, Indiana, impreuna cu fiul ei, nu a fost disponibila pentru sustinerea unui interviu, asa ca nepoata acesteia a acceptat sa impartaseasca o parte din secretele longevitatii sale, scrie topbuzz.com. „In fiecare zi mananca ciocolata neagra. Totusi, intotdeauna se limiteaza la doua bucati pentru a nu creste in greutate“, a spus Tammy Modlin Gentry. Nepoata acesteia este de parere ca si consumul de legume crude din propria gradina si lipsa fumatului si a consumului de alcool i-au permis femeii sa aiba o viata lunga.   Eunice isi petrece timpul intr-un echilibru maxim, mergand des la intalnirile bisericesti si rugandu-se pentru pacea interioara. Analizele medicale ale femeii arata ca sanatatea acesteia este in continuare foarte buna. Longevitatea pare sa fie insa o regula in familia centenarei. Anul trecut, la petrecerea aniversara a femeii, rudele acesteia i-au adus si fratele in varsta de 99 de ani din Texas, pentru a-i fi alaturi.
„Nu ti se ofera intotdeauna ce vrei, dar primesti exat ce ai nevoie“, este motto-ul de viata al lui Eunice Modlin. In tinerete, Modlin era cunoscuta pentru abilitatile sale la tir cu arcul. Sotul ei a practicat acest sport, cei doi calatorind prin toata tara pentru a concura. Mai mult, la un moment dat, Modlin a intrat in „Cartea Recordurilor“ pentru cea mai lunga aruncatura. Desi sotul centenarei, singura ei iubire, a murit in 1991, femeia inca merge la mormantul acestuia.
sursa: adevarul.ro
Adauga un comentariu