Sfatul medicului

Alimentul secret pentru imunitate, slabire si cancer

Publicat: 24 feb. 2016
7

Alimentele sunt farmacia naturii. Secretul pentru a slabi, a va imbunatati imunitatea si a combate cancerul sunt ciupercile. Unele sunt mai puternice decat altele. Dieteticianul Elizabeth Ward te ajuta sa faci diferentele intre ele:
„Ciupercile sunt energizanti nutritionali. Contin la fel de multi antioxidanti ca legumele intens colorate, contin multe vitamine si minerale si putine calorii”, sustine specialistul.

5 greseli pe care le faci atunci cand gatesti ciuperci

1. Cel mai popular soi de ciuperci sunt champignon. Studiile arata ca pot preveni cancerul la san in celulele animale si umane si pot preveni cancerul de prostata. 

2. Ciuperci baby portobello sau crimini. Acestea sunt grozave pentru slabit, te fac sa te simti plin. Se pot folosi in amestec cu vita (iar 50% din cantitatea de carne o puteti inlocui cu ciuperci); se poate face si taco, sau se adauga in paste: contin putine calorii, colesterol redus, grasimi putine, fibre multe care ne fac sa ne simtim mai mult timp plini.

Supa crema de ciuperci, un mod de a intari imunitatea

3. Ciuperci maitake: acestea contin multa ergotioneina. Ele contin potasiu (care reduce tensiunea, previne atacurile cerebrale si de cord).

4 ciuperci medicinale care va imbunatatesc sanatatea

Adauga un comentariu