Cancan

Alin Oprea, surprins cu amanta la mare, imediat după ce soţia a anunţat divorţul

Publicat: 11 aug. 2020
Alin Oprea, surprins cu amanta la mare
Alin Oprea, surprins cu amanta la mare

Alin Oprea, surprins cu amanta la mare. Alin Oprea de la Talisman şi partenera lui de peste 22 de ani au decis că se vor separa în mod oficial. Imediat după acest anunţ, artistul a fost surprins cu amanta pe litoral!

Cântăreţul şi soţia lui, Larisa, cu care a avut un mariaj de 22 de ani, s-au separat deja. Aceste detalii au fost oferite de femeia cu care are o familie şi copii, printr-o postare în mediul online.

Evident că multă lume a rămas şocată, deoarece ei formau unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea artistică românească. Plus că împreună doi copii, pe Melissa şi pe Adi, ambii aflaţi la studii în Marea Britanie. Însă de trei ani de zile, Larisa se află alături de copiii săi în Londra. Şi tot cam de atâta timp Alin pare să aibă o amantă!

Alin Oprea, surprins cu amanta la mare

Alin Oprea fost surprins pe litoral alături de o brunetă misterioasă, despre care sursele Click! susţin că s-a făcut ”comodă” în viaţa lui imediat după ce soţia a plecat cu cei doi copii în străinătate. Soţia lui Alin Oprea şi-a dat seama însă că este înşelată imediat ce a revenit acasă.

”După pandemie, Larisa urma să se întoarcă în România, iar Alin, culmea, a făcut toate demersurile necesare ca familia să vină acasă. Totul era bine, Alin era ok, numai că atunci când a ajuns acasă, Larisa a avut şocul vieţii. Alin era schimbat total, nu putea să se mai înţeleagă cu el, o minţea foarte mult, avea un comportament deplasat, că cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut şi ei acest lucru şi nu au ştiut cum să reacţioneze… Bineînţeles, Larisa a descoperit cauza. Cauză era amanta! Această femeie brunetă cu care Alin are o relaţie de doi ani. Omul şi-a distrus familia cu treaba asta, nu mai are ruşine faţă de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani. I-a făcut de râs! A plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa râde, dar mai mult de nervi, de situaţia în care sunt copiii lor, de ruşinea în care i-a băgat„, a declarat o sursă tot pentru click.ro.

Infidelitatea a dus la ruptura dintre Alin şi soţia sa

Infidelitatea se pare că a fost principala cauză care a dus la ruptura dintre cei doi. Cel care a călcat pe bec se pare că ar fi Alin Oprea care ar fi avut o relaţie interzisă cu soţia unui renumit afacerist din Cluj.

Infidelitatea ar fi ieşit la iveală după ce iubita artistului ”a scăpat” în mediul online o fotografie pe care şi-a făcut-o chiar în căminul conjugal al cântăreţului. Larisa a recunoscut decorul şi, astfel, a aflat de idilă soţului ei, care ar fi început în urmă cu aproximativ patru ani.

În ultima perioadă mai multe ziare ar fi scris că Alin şi soţia ar fi fost pe punctul să divorţeze din cauza problemelor pe care le-ar fi avut Alin Oprea cu alcoolul. Chiar şi fostul său coleg de trupă, Tăvi Colen, l-a acuzat că bea până nu mai ştie de el, acesta fiind, se pare, şi adevăratul motiv al destrămării trupei Talisman.

„Alcoolul face parte din viaţa noastră, eu am văzut artiste femei care înainte să cânte pe scenă iau o gură de ceva ca să li se încălzească vocea, să le vină un pic de chef, care e problema?” declară, la un moment dat, Alin Oprea.

Trupa Talisman s-a destrămat în 2006

Pe 16 decembrie 1996, solistul a debutat alături de Tăvi Colen la Festivalul „Om bun”, unde au şi câştigat marele premiu pentru Talisman. Piesa lor de rezistenţă, „Atât de singur”, s-a vândut în peste jumătate de milion de exemplare ale primului lor album.

În trupa Talisman a rămas doar Alin. În 2006, cei doi artişti au rupt colaborarea. Tăvi Colen a luat atunci decizia de a pleca din trupa şi i-a reproşat mai multe lucruri colegului său, Alin.

”Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiţii pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru că noi să putem continua cu această formaţie. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soţia la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea faţa ei sau că aveam altercaţii.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac şi chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prieteneşti i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiţie este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, dezvăluia Tăvi Colen motivele care au dus la destrămarea trupei.

Adauga un comentariu