Sport

Alin Tosca a fost prezentat oficial la Gaziantep! „Il stiu foarte bine pe Marius Sumudica”

Publicat: 22 iul. 2019
1

Alin Tosca a fost prezentat oficial la noua echipa. Internationalul român a semnat cu formatia antrenata de Marius Sumudica, Gazisehir Gaziantep. Fundasul de 27 de ani a vorbit pentru prima data despre transfer si l-a laudat pe noul sau antrenor.

"Sunt foarte bucuros ca sunt jucator al Gazisehir Gaziantep. Stiu ca este un club foarte bun, cu un antrenor foarte bun, pe care îl cunosc, cu un presedinte serios si ambitios. Îl stiu foarte bine pe Sumudica, este un antrenor ambitios, cu energie multa, pe care o canalizeaza spre echipa, pentru a câstiga meciuri. Sunt sigur ca vom face un sezon foarte bun. Avem o echipa buna. Cu multa munca si seriozitate putem face un sezon foarte bun", a spus Tosca la prezentarea oficiala. Alin Tosca a semnat cu Gaziantep Gazesehir un contract pe doi ani de zile. Internationalul român s-a despartit în aceasta vara de Betis.

Cine este Alin Tosca

Tosca este un jucator crescut la Steaua/FCSB, dar a debutat la prima echipa abia în 2014. Fundasul a fost împrumutat la Unirea Urziceni, dupa care a fost cedat la Sageata Navodari. De acolo a fost luat de Viitorul si rascumparat de ros-albastri pentru 400.000 de euro. Tosca a fost vândut de FCSB la Betis în 2017, pentru un milion de euro. A mai evoluat apoi la Benevento si PAOK, unde a fost împrumutat de spanioli, care au renuntat în aceasta vara la el.

27 de ani are Alin Tosca.
1,25 milioane de euro este cota de piata a lui Tosca, conform transfermarkt.com.
 

Adauga un comentariu