National

ALINA BICA ameninta: Voi scoate un document EXPLOZIV

Publicat: 29 ian. 2015
1

Alina Bica s-a saturat sa stea dupa gratii si e gata sa dea cartile pe fata. Fosta sefa a DIICOT ameninta ca va prezenta un document exploziv, care va schimba tot dosarul in care este acuzata. Anuntul a fost facut prin intermediul avocatei sale, iar data prezentarii lui va fi 6 februarie.

Documentul poate schimba cursul dosarului. Il poate schimba radical chiar si am aceasta speranta, ca acest document va lamuri foarte multe lucruri. Doamna Bica nu va face niciun denunt niciodata, pentru ca nu are despre cine sa vorbeasca, doamna Bica nu este scriitoare. Este vorba de un document probatoriu referitor la aspecte foarte importante din dosarul in care nu numai dansa, ci si ceilalti inculpati, sunt incarcerati. Va duce la aflarea adevarului, ajuta foarte mult, intr-o proportie foarte mare”, a anuntat aparatoarea Alinei Bica.

Citeste si BREAKING NEWS. Elena Udrea, pusa sub CONTROL JUDICIAR

Avocata a mai vorbit de “niste presiuni care se pun din toate partile si atunci e bine sa fie prezentat acest document la termen”.

Urmatorul termen al dosarului va fi pe 6 februarie. In ceea ce priveste starea in care se afla Bica, avocata Laura Voicu a spus ca fosta sefa a DIICOT este revoltata de ceea ce i se intampla.

Citeste si BREAKING NEWS – Adriean Videanu, RETINUT de DNA. A fost scos cu catuse la maini – VIDEO

“Alina Bica este in aceesi stare, in care este de cand a fost ridicata din mjlocul strazii. Este foarte revoltata, atat. Este nedrept ceea ce i se intampla”, a spus Laura Voicu, avocata fostei sefe a DIICOT.

Comentarii
  • Cand isi numara fosfareii sau isi verifica intrarea spagilor in conturi, nu era revoltata?
    Daca-i bal, bal sa fie ! Sa spuna tot, mai dispar vreo 50 de parlamentari, cativa ministri, se mai elibereaza scena. Dar s-a ajuns mult prea departe: o Romanie a muritorilor de foame si o alta Romanie a spagarilor imbuibati cu zeci de milioane de euro !

Adauga un comentariu