National

Alina Bica, cercetata sub control judiciar. Videanu poate parasi Romania

Publicat: 15 iun. 2015
1

Fosta sefa D.I.I.C.O.T., Alina Bica va fi cercetata sub control judiciar in dosarul ”Bica 2”, ea scapand astfel de arestul la domiciliu.

Magistratii au dat o hotarare favorabila si in cazul lui Adriean Videanu, care poate parasi Romania cat timp se afla la ”Targul de marmura” din Italia, care se desfasoara intre 17-22 iunie.

Citeste si Sotul Alinei Bica, saltat de DIICOT pentru evaziune si spalare de bani. Prejudiciul este

Alina Bica este judecata in acest dosar pentru ca a luat mita un teren, in schimbul interventiilor pentru despagubirile acordate lui Gheorghe Stelian, pentru ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender in dosarul in care este judecat si pentru abuz in serviciu in cazul lui Videanu.

Citeste si Elena Udrea, audiata in dosarul „Gala Bute”

Dosarul „Bica 2” a fost disjuns din cel in care fosta sefa a DIICOT a fost trimisa in judecata, in 15 decembrie 2014, pentru ca, in calitate de reprezentant al Ministerului Justitiei in comisia ANRP, impreuna cu membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, i-a aprobat omului de afaceri Gheorghe Stelian, in 2011, despagubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

Adauga un comentariu