National

Alina Bica si Serban Pop, liberi pentru moment

Publicat: 02 sept. 2015
1

Ordonantele de retinere pentru Alina Bica si Serban Pop au expirat, astfel ca fosta sefa a DIICOT si fostul sef al ANAF sunt liberi, pentru moment. Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a declarat, miercuri, la instanta suprema, ca omul de afaceri Horia Simu nu a spus nimic despre fosta sefa a DIICOT in declaratia de suspect pe care a dat-o la DNA si, totodata, clienta sa nu s-a mai intalnit cu Serban Pop din 2013.
  
Vezi si CSM a incuviintat retinerea si arestarea Alinei Bica, fosta sefa DIICOT

Nu exista decat denuntul, nu este coroborat cu nicio alta proba„, a spus Voicu, subliniind ca nimeni altcineva nu spune ca Alina Bica ar fi luat mita. Avocata a mai mentionat ca omul de afaceri Horia Sima nu a pomenit de Alina Bica in declaratia de suspect pe care a dat-o la DNA in dosar, in timp ce cu Serban Pop clienta sa nu s-a mai intalnit din 2013. Procurorii DNA i-au retinut marti pe Alina Bica si pe Serban Pop in acest dosar, in care Simu are calitatea de suspect.
 

Comentarii
  • Eu iau mot-a-mot. daca e asa, cum este posibil sa te umfle DNA-ul, de pe strada, din pat, din bucatarie, fara sa aiba niciun capat de dovada, decat poate doar ce-a spus unul sau altul? Doamne! Oamenii pot spune multe, din diferite interese. E normal asa ceva? In 2015??Aduna dovezi si aresteaza-ma dar nu ma aresta sperand ca vei obtine ceva, pt ca-mi terfelesti drepturile mele, ca om.

    • revin.nu e chiar asa..sunt niste chestiute, coroborate. Simu a avut dosar cu nup, dupa care, deodata se redeschide. Simu discuta cu seful ANAF, care-i transmite ca DIICOT ar fi dispus sa ascunda dosarul in sertar contra 1,5 mil euro. Eii, nu e chiar asa. Altminteri, m-as fi mirat extrem.

Adauga un comentariu