Actualitate

Alina Chivulescu are 44 de ani si un chip de adolescenta. Ce truc simplu foloseste

Publicat: 17 mai 2019
17

Actrita Alina Chivulescu are 44 de ani si un chip precum al unei adolescente. Ea a dezvaluit ca are anumite trucuri. Unde mai pui ca sunt si foarte ieftine?! Stie sa se hidrateze si sa se mentina tanara.

Alina Chivulescu este o prezenta discreta, rar vorbeste despre viata personala si tot mai rar participa la evenimente. Atunci cand isi face aparitia, ea atrage toate privirile. Are un ten de invidiat la 44 de ani. Ea a dezvaluit ca este adepta produselor naturiste.

"Da, de niste ani ma uit pe eticheta cremelor si incerc sa ma feresc de substantele despre care se stie ca nu fac bine. Putem sa le evitam macar pe cele cunoscute."

Pentru par, acelasi gen de produse il prefera.

"La par chiar se vede pulsul produselor bio si naturiste. Au mai multe uleiuri si agreseaza mai putin. Eu am un par uscat si ondulat si trebuie sa fiu foarte atenta la hidratarea lui. Inainte de spalat, cand am ceva mai mult timp, pun pe lungimea firului ulei de cocos, dar poate fi folosit si cel de masline, migdale sau ricin."

Ea a mai adaugat ca nu se bazeaza pe niciun truc babesc, ci are mare grija la alimentatie. "Nu e un truc, dar conteaza mult alimentatia. Atunci cand ai o hidratare buna se vede si pe fata si pe corpul tau. (…) Am grija sa mananc fructe, legume si lucruri cat mai putin procesate", a declarat ea pentru Apropo TV.

Adauga un comentariu