Magazin

Alina ex-Craciun, la nunta, cu chilotii in vine!

Publicat: 02 iun. 2013

Alina si Ilan Laufer au avut parte, ieri, de cea mai frumoasa zi din viata lor. La doua saptamani de la cununia civita, aseara, cei doi si-au spus juramintele de iubire in fata parintilor, rudelor si a unui rabin, unindu-si destinele pentru tot restul vietii.

Dupa ceremonia iudaica, in timpul careia afaceristul israelian Ilan Laufer si sotia sa, Alina, si-au pus verighetele pe deget si mirele a spart paharul, cum cere obiceiul in credinta sa, a urmat o petrecere de pomina cum rar iti este dat sa vezi pe la noi.

O nunta cu program artist, cu MC si zeci de surprize pe care mirii si le-au facut unul altuia in prezenta invitatilor lor. Printre acestea s-a numarat si un dansul sexy pe care Alina Laufer l-a sustinut, alaturi de un dansator profesionist, in fata sotului ei.

Pentru a fi convingatoare si a oferi un spectacol de zile mari, mireasa a renuntat la rochia alba cu trena si a imbracat o costumatie provocatoare de culoare rochie pe care a „acesorizat-o cu o esarfa de dantela neagra pe care si-a legat-o la ochi.

Zapacita de rapiditatea cu care se desfasurau evenimentele si grabita sa ajunga la scena, unde fusese chemata, Alina Laufer a uitat insa sa isi schimbe si lenjeria intima.

Noroc ca si-a amintit la timp si s-a schimbat pe fuga, inlocuind chilotii clasici cu cei de dans pe care i-a tras pe ea in fuga mare, in culise, in timp ce era strigata sa vina la scena, scrie wowbiz.roloading...

Adauga un comentariu