National

ALINA GORGHIU DEMONTEAZA CONSPIRATIA IMPOTRIVA PNL – la “Jocuri de Putere”

Publicat: 24 iun. 2015

ALINA GORGHIU DEMONTEAZA CONSPIRATIA IMPOTRIVA PNL – la “Jocuri de Putere”

Ora 22.15 / BUBUIE LOTERIA – dovezile care il infunda pe Ponta / DECRIPTAREA MESAJULUI LUI SEBI GHITA – I S-A CERUT sau NU SA IL CONVINGA PE PONTA SA DEMISIONEZE sau asistam la modelul Udrea Gabriela Elena reincarcat energetic.

In aceasta seara, de la ora 21.00, Alina Gorghiu vine la “Jocuri de Putere”cu dovada razboiului total pornit de PSD pentru a bloca formarea unei majoritati care sa duca la caderea lui Victor Ponta. Vei afla de la copresedintele PNL care este adevarata tinta a jocului murdar care foloseste site-uri obsecure si posturi tv obendiente PSD pentru discreditarea sa.

Cat de aproape este PNL de Palatul Victoria? Ce arme are Opozitia pentru a narui castelul minciunilor lui Victor Ponta? Ce aliati?

S-au schimbat planurile liberalilor dupa numirea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar? Ce contacte au avut ea si Vasile Blaga cu seful UNPR si cum vede sustinerea pe care o arata Oprea lui Ponta? Este cumva o capcana? Se mai intoarce seful PSD la Palat?

Ce joc face Gabriel Oprea?

Iar de la ora 22.15, Rares Bogdan si 5 jurnalisti de investigatii iti arata dovezile incontestabile ale IMPLICARII al lui Victor Ponta in Dosarul “Loteria” si iti „decripteaza” mesajele lansate astazi in spatiul public de Sebastian Ghita in incercarea de a salva pielea premierului prieten operat in „Serai” pentru a scapa pentru moment basma curata din latul care i se strange in jurul gatului.

Vei auzi DECRIPTAREA mesajelor de o duritate exceptionala transmise de cel mai bun prieten al Premierului Ponta si vei afla pe cine ar putea sa santajeze…… Pe cine ataca si cat de departe va merge Ghita? „Ne intoarcem la Romania condusa de Securitate”, „Oameni din Serviciile de Securitate mi-au cerut…..”, „….are loc o lovitura de stat in Romania”, „Avem un prim-ministru chinuit”, „Avem un fost presedinte, Basescu, chinuit si el”, „Este un dosar politic menit sa darame acest Guvern” si multe altele…..dupa modelul patentat in urma cu 4/5 luni in urma de Elena Udrea.

Raspunsurile asta-seara, la “Jocuri de Putere!”, intr-o editie INCENDIARA!loading...

Adauga un comentariu