National

Alina Gorghiu: „Pachetul Sova-Valcov este superoferta PSD la imunitate!”

Publicat: 24 mart. 2015
1
Alina Gorghiu, copresedinte PNL, avertizeaza pe Facebook, ca liberalii au, inca de zilele trecute, semnale ca „PSD se pregateste sa ridice un nou zid anti-justitie” in cazul solicitarilor DNA de retinere si arestare a social-democratilor Darius Valcov si Dan Sova. Senatorii vor vota, miercuri, in plen, cererile DNA de incuviintare a retinerii si arestarii senatorilor PSD, Darius Valcov si Dan Sova.
„PNL nu se va opune masurilor cerute de catre DNA in cazul senatorilor Sova si Valcov, iar votul liberalilor va fi la vedere. Am stabilit, impreuna cu senatorii liberali, sa luam masuri suplimentare pentru ca nimeni sa nu poata incrimina PNL, in cazul in care majoritatea parlamentara ii va apara pe cei suspectati de fapte penale.
Avem, inca de zilele trecute, semnale ca PSD se pregateste sa ridice un nou zid anti-justitie. O dovada in plus este decizia de luni, din Biroul Permanent, de a tergiversa votul in plen pentru senatorul Sova, pentru ca ambele cereri DNA sa fie votate miercuri. Pachetul Sova-Valcov este superoferta PSD la imunitate! ac un apel la senatorii din toate partidele sa inteleaga ca Parlamentul nu este complet de judecata si ca votul nu priveste vinovatia vreunui ales, ci cursul liber al justitiei din Romania”, scrie Alina Gorghiu, pe Facebook. 
Comentarii
Adauga un comentariu