National

Alina Gorgiu nu mai conteneste cu ipocrizia: „Sova in PSD este un fel de animal sacru” – Nimic despre Adomnitei

Publicat: 12 mai 2015
1

Alina Gorghiu nu mai conteneste cu ipocrizia. A afirmat in cadrul unei emisiuni TV, ca Dan Sova este un fel de animal sacru in cadrul PSD, acesta bucurandu-se de protectie din partea acestui partid. Nimic despre seful CJ Iasi, Cristian Adomnitei care este cercetat de procurorii DNA sub control judiciar.

”Domnul Sova nu este acuzat penal, in niciun fel pentru faptul ca a avut contracte cu companii de stat. In loc de un numar de ore, a prestat mai mult de 24 de ore pe zi, a mai aruncat niste software pe unde le aruncat.
Dansul a spus la microfonul Senatului ca in perioada in care a avut contract cu Electrica, eu am avut contract cu Electrica. Am adus doccumente, dovada ca nu eram avocat in acea perioada. In acea perioada eram consilier la AVAS. Eram suspendata din profesie. Ma gandeam ce sa fac: sa il dau in judecata pentru calomnie? Cred ca nu era cazul sa fac acest lcuru la cate probleme are. Sova in PSD este un fel de animal sacru, un om pe care il protejeaza toti din PSD, ca intr-un ritual. Orice pana la Sova”, a spus Gorghiu.

Citeste si Alina Gorghiu, ACUZATA de contracte cu STATUL, Electrica si LEGATURI NECURATE cu Vlasov

Ce este mai interesant este faptul ca nu pomeneste nimic despre acuzatiile ca societatea de avocatura a domniei sale a fost implicata in dosarul in care este cercetat SOVA.

Comentarii
Adauga un comentariu