Actualitate

Alina Mungiu Pippidi, despre dosarul „Bombonica”: Este integral penibil

Publicat: 22 mai 2019
1

Politologul Alina Mungiu-Pippidi a declarat, referitor la dosarul "Bombonica", in care este vizat Liviu Dragnea, ca este penibil, fiind un caz din urma cu zece ani "in care prejudiciul a fost de vreo 8.000 de euro". "Dosarul Bombonica este un dosar integral penibil. Sigur ca faptul s-a petrecut si este foarte rau sa iti anagajezi un ziarist la Protectia Copilului. Dar toata aceasta poveste… Nu numai ca exista nenumarate cazuri in Occident… Dar eu nu pledez pentru asta. Oamenii politici nu trebuie sa foloseasca resursele administrative, asta e clar! Dar sa incepi curatenia Romaniei printr-un caz din Teleorman, de acum zece ani, la care prejudiciul total este de vreo 8.000 de euro, mult sub plafonul in care trebuia sa intervina DNA.

Liviu Dragnea ia in calcul candidatura la prezidentiale

Sa folosesti nu stiu ce servicii… I-au ascultat pe cei de la Protectia Copilului. Deci ei au cheltuit mai mult decat prejudiciul, sa ii asculte. Si, pana la urma, cum zicea Dragnea: "I-am zis eu aleia sa nu se duca la birou?". A mai fost cineva condamnat pentru instigare la abuz in serviciu? De ce nu au gasit un alt caz, unul clar? Dragnea are avere, a avut o functie publica. Nu se poate sa nu gasesti ceva… Dar daca nu gasesti nimic, atunci gata, lasa…", a spus Alina Mungiu-Pippidi.

Comentarii
  • Alina Mungiu Pippidi este un nume in lupta anticoruptie. Daca a a juns sa spuna asta…Inseamna ca s-au depasit niste limite. Boc a facut acelasi lucru, angajandu-si soferul pe post de…consilier. Cica in tarile occidentale aceste lucruri sunt la ordinea zilei si nimeni nu baga oameni politici la puscarie pt asa ceva. Cel mult, amenda… Daca Dragnea ajunge la puscarie pt atat, va rupem pe genunchi.

    • „leprele rezistente” ești cel mai mare prost și bou în viața din Romania. Ce-ai zice sa te arăți în toată splendoarea, sa vad și eu ce fel de grobian ești?!! Hai sa ne întâlnim undeva fata in fata să-ți strâng mana, că de la barbat la bărbat!!!!!!!?

  • Penibila esti tu, in tara asta unii fac puscarie pe drept si pentru o GAINA si tu il aperi pe cel care a furat hrana unui copil pe cateva luni? Adica spui ca daca procesul s-a amanat in nestire sa il iertam , ba mai mult sa il si avansam RUSINE. UN HOT ESTE UN HOT.

    • A furat hrana lui ma-ta ! Mergea ma-ta in patru labe acolo si cersea hrana si Dragnea i-a furat-o. E vorba de angajari la birouri, nu la cantina…unde a lucrat neamul ma-tii de-ai ajuns sa ai net. Si apoi, trebuie probe clare ca Dragnea le-a pus . Procurorii sa demonstreze ca Dragnea a traficat influenta, nu pe presupuneri.

  • Grohaitoarea asta nu mai are limite. In loc sa ii schimbe pampersul lui Papașa cel de 70 de ani, se baga in seama la cules laurii victoriei lui Dragnea. Astia care o mai primesc prin emisiuni tv in direct se kkakă pe ei de ras cand erupe asta in studio. Noroc ca nu domiciliaza in tara, ca daca ar merge la mare s-ar revarsa apele si i-am ineca si pe turci cu „intelepciunea” ei.

Adauga un comentariu