National

Alina Petre, despre Traian Basescu: „Eu nu am spus nimic despre amantele lui, desi as fi putut”

Publicat: 18 aug. 2016
1

Traian Basescu a dat-o in judecata pe Alina Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu. Presedintele PMP cere 100.000 de lei pentru ca Alina Petre i-ar fi prejudiciat imaginea prin declaratiile sale publice.

Numai ca adevarata bomba abia urmeaza. Femeia spune ca stie multe din viata privata a lui Basescu, inclusiv despre amantele sale. Mai mult, Basescu ar fi vrut sa o mai dea in judecata pentru niste sume mult mai mari, dar s-a speriat cand a aflat cat trebuie sa plateasca taxa de timbru.

”Eu nu am spus nimic despre viata lui privata, despre amantele lui, desi as fi putut. Eu nu am depus niciun denunt impotriva lui. Si eu l-am actionat in instanta pentru calomnie, ca a spus ca fac parte din niste structuri mafiote.

Am angajat un avocat nou pentru ca ceilalti au spus ca nu se baga. Ei zic ca e un nume greu si nu se baga. El trebuie sa arate cum l-am prejudiciat, a avut un contract de imagine cu cineva, cum l-am prejudiciat?

A mai avut o tentativa, dar nu a platit taxa de timbru la o suma mare. Eu nu am avut nicio intentie de denunt impotriva lui Traian Basescu.”, a spus Alina Petre.

Adauga un comentariu