Magazin

Alina Sorescu: Era sa mor in somn! Vezi ce s-a intamplat!

Publicat: 14 iun. 2012
1
Dupa ce a simtit un nod in gat in mai multe randuri si chiar a ramas fara respiratie intr-o noapte, Alina Sorescu, in varsta de 25 de ani, a intrat in panica si a dat, luni, fuga la doctor. Cantareata a facut un consult la un medic pneumolog, ea fiind suspecta ca ar putea suferi de astm bronsic, scrie click.ro. 
Zilele trecute, Alina Sorescu a atras o sperietura zdravana, ea sufocandu-se in somn. Nu este pentru prima data cand i se intampla sa i se puna un nod in gat si sa simta ca nu mai poate sa respire.
Panicata de simptomele suparatoare pe care le-a tot avut in ultima vreme, Alina s-a programat la Spitalul Euroclinic din Capitala, la un medic pneumolog.
„Prima data mi s-a facut rau la o petrecere. Era mult fum si nu mai puteam respira. Apoi am inceput sa ma sufoc si in somn.
Am crezut ca sunt simptome de astm si m-am programat imediat la doctor, care mi-a facut toate analizele.De sanatatea mea, chiar am grija”, a declarat Alina pentru Click!
Artista se bucura acum de vacanta pentru ca elevii ei de la Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica pentru copii au terminat cursurile si profita de acest lucru la maximum: „Lucrez la un nou album. Pana acum, muzica n-a mai fost o prioritate”, a spus ea.
Adauga un comentariu