Actualitate

Alina Sorescu, primele declarații despre divorț. Artista nu s-a mai abținut și a spus adevărul

Publicat: 04 mai 2022
Alina Sorescu divorț
Artista Alina Sorescu a recunoscut că ea a fost cea care a depus acțiune de divorț, la începutul anului

Alina Sorescu a recunoscut că se află în plin proces de divorț cu designerul Alexandru Ciucu, tatăl celor două fetițe ale ei. Artista a precizat că ea a fost cea care a introdus acțiunea în instanță, la începutul acestui ani. Totodată, Alina Sorescu a mai precizat că acum Alexandru Ciucu a solicitat o ordonanță președințială prin care solicită ca pe timpul procesului, cele două fiice ale lor să aibă domiciliul la el.

La câteva zile după ce în spațiul public a apărut informația conform căreia Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, iar el a cerut ordonanță președințială, artista a decis să clarifice lucrurile. De aproape un an de când s-a zvonit că se separă, Alina Sorescu a evitat să facă orice fel de comentariu și s-a ținut departe de scandal. Acum, când lucrurile au degenerat, Alina Sorescu a decis să-și spună public punctul de vedere.

Alina Sorescu a recunoscut totul despre divorț

Printr-o postare pe contul ei de Instagram, Alina Sorescu a confirmat despărțirea de soțul ei, creatorul de modă Alexandru Ciucu. Totodată, ea a vorbit și de faptul că acesta a cerut ordonanță președințială în care cere domiciliul fetițelor la el până la soluționarea în instanță a procesului de divorț.

Mai mult, Alina Sorescu a precizat că ea a fost cea care a introdus acțiunea de divorț la începutul acestui an, proces în cadrul căruia, acum, creatorul de modă vrea ca fetițele să stea la el până la finalizarea procesului.

Artista a spus că nu a vrut să comenteze acest subiect pentru că încă de copil a fost un om discret, cu un parcurs serios, un om care s-a ținut departe de scandaluri. Totuși acum, în urma informațiilor apărute în presă, artista a ținut să facă anumite precizări pentru ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea.

„La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președintțala, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului”, a precizat Alina Sorescu.

Alina Sorescu va face tot posibilul să-și protejeze fetițele

Mai mult, artista a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au trimis mesaje de susținere în această perioadă grea din viața ei. Alina Sorescu a spus că îi sunt aproape părinții, motiv pentru care a simțit să le mulțumească și lor. Ea este determinată să facă tot posibilul pentru a-și proteja cele două fiice, Carolina și Raisa. Astfel, nu va precupeți niciun efort și va munci pentru a le crește și a le educa armonios ca și până acum.

Reamintim faptul că încă de acum un an au apărut primele zvonuri cu privire la despărțirea dintre artistă și Alexandru Ciucu. Și totuși, până acum, niciunul dintre ei nu a confirmat această informație. Când creatorul de modă a fost pozat de paparazzi în compania altei femei, Alina Sorescu s-a decis cu privire la divorț, însă a spus că nu comentează ceva ce nu ține de propria ei persoană.
Adauga un comentariu