Cancan

Alina Vidican, ipostaze inedite pe Instagram. Cu ce se ocupă fosta soție a lui Cristi Borcea de când a plecat din țară

Publicat: 31 mart. 2022
Alina Vidican ipostaze inedite pe Instagram. Cu ce se ocupă fosta soție a lui Cristi Borcea de când a plecat din țară
Alina Vidican duce o viață de lux alături de soțul ei și se afișează în ipostaze surprinzătoare pe Instagram.

Frumoasa Alina Vidican s-a afișat în ipostaze inedite pe Instagram. După divorțul de Cristi Borcea, vedeta și-a găsit fericirea alături de un afacerist celebru. Alina Vidican și Claude Senhoreti, actualul soț, s-au căsătorit în 2021 și nu ezită să se afișeze împreună în ipostaze tandre ori de câte ori au ocazia.

Alina Vidican se mândrește cu partenerul ei de viață care o răsfață mereu și se bucură de succes peste hotare. Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă fosta soție a lui Cristi Borcea de când a plecat din țară.

Alina Vidican, ipostaze surprinzătoare pe Instagram

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, este tratată ca o regină de actualul soț și nu ezită să își etaleze viața de lux pe care o duce alături de acesta. Recent, vedeta s-a afișat alături de partenerul ei de viață într-o vacanță exotică, nelipsite fiind și fotografiile în care apar mașinile scumpe ale cuplului.

Claude Senhoreti se mândrește cu soția lui superbă și o răsfață mereu. Acesta postează frecvent pe rețelele de socializare fotografii și mesaje pentru femeia care i-a cucerit inima. Milionarul deține o companie de mașini de lux și are mai multe afaceri pe care le conduce alături de Alina Vidican.

La vârsta de 38 de ani, fosta soție a lui Cristi Borcea se declară o femeie împlinită. Aceasta are o căsnicie frumoasă alături de Claude Senhoreti și se dedică în totalitate familiei. Vedeta a povestit în cadrul unui interviu cum l-a cunoscut pe actualul soț și cum a început povestea lor de dragoste.

,,În urmă cu patru ani, ne-am cunoscut la o petrecere. Am fost invitați la același eveniment și așa s-a întâmplat. (…) Nunta a fost minunată, a fost obositor, dar minunat. Am renunțat la numele Vidican.”, a declarat aceasta.

Alina Vidican este extrem de activă pe rețelele de socializare. Vedeta își surprinde fanii cu fotografii inedite și arată spectaculos. Fosta soție a lui Cristi Borcea se bucură din plin de viață alături de soț și de copii, iar pe plan profesional are parte de succes.

O altă vedetă care face furori pe Instagram este Corina Caciuc. Iubita lui Laurențiu Reghecampf se afișează în ipostaze provocatoare alături de partenerul ei și face furori de fiecare dată când apare în lumea mondenă.

Și celebra Raluca Bădulescu se declară o femeie împlinită la vârsta de 47 de ani. Aceasta se mândrește cu familia ei superbă, la fel ca îndrăgita prezentatoare Gabriela Cristea, care a fost de-a lungul timpului protagonista unor controverse în spațiul public. Cu toate acestea, vedeta își asumă trecutul tumultuos și se bucură din plin de viață.

O altă prezentatoare apreciată de public, care atrage privirile tuturor în lumea mondenă este Diana Biart. Aceasta nu ține cont de vârstă și se bucură de viață, cu toate că a avut parte de multe provocări pe plan personal.

Ce afaceri de succes deține fosta soție a lui Cristi Borcea

Alina Vidican locuiește împreună cu soțul ei, Claude Senhoreti, în Statele Unite. Cei doi dedică mult timp copiilor și se bucură din plin de viața de familie. Alina Vidican are doi copii cu faimosul Cristi Borcea, la fel și actualul soț, care are doi copii dintr-o relație anterioară.

Dincolo de viața de familie, Alina Vidican se bucură de succes pe plan profesional. Aceasta se ocupă împreună cu soțul milionar de afacerile pe care ei le dețin. Claude Senhoreti are o companie de mașini de lux și se ocupă cu închirierea acestora pentru sume impresionante.

Soțul Alinei Vidican este pasionat de cursele de mașini și a obținut premii, fiind un pilot renumit. Milionarul și partenera lui de viață se ocupă împreună de compania de mașini de lux și au reușit să adune o avere impresionantă.

De asemenea, Alina Vidican a obținut o mică avere și după divorțul de Cristi Borcea, aceasta deținând mai multe firme de succes.

Când vine vorba de partenera lui de viață, Claude Senhoreti are doar cuvinte de laudă și se declară un bărbat împlinit.

„Am fost binecuvântați să fim împreună, am fost sortiți și este o adevărată plăcere să îmi împart viața cu ea. Nu m-am gândit că mă voi mai căsători în viața asta, dar am întâlnit-o pe ea, era foarte pasionată de mașini, mai ales de curse, și am zis că nu pot să las să treacă o asemenea femeie.”, a declarat milionarul.

Alina Vidican duce o viață de lux alături de soțul ei și se afișează în ipostaze surprinzătoare pe Instagram. Vedeta face furori de fiecare dată când apare în public și se mândrește cu familia ei. Fosta soție a lui Cristi Borcea se declară o femeie fericită alături de bărbatul care i-a cucerit inima și se bucură din plin de viață.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu