Cancan

Alina Vidican și-a refăcut viața după divorțul de Cristi Borcea. Iată cu cine a fost surprinsă peste ocean

Publicat: 05 mai 2021
Alina Vidican și-a refăcut viața după divorțul de Cristi Borcea. Iată cu cine a fost surprinsă peste ocean
După divorțul de fostul boss de la Dinamo, se pare că Alina Vidican și-a refăcut viața în Statele Unite

După divorțul de fostul boss de la Dinamo, se pare că Alina Vidican și-a refăcut viața în Statele Unite. Recent, frumoasa româncă a fost surprinsă în cadrul unui eveniment la brațul unui bărbat misterios. Gesturile tandre, sărutările fierbinți și îmbrățișările au confirmat că între cei doi este o relație de iubire.

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat în urmă cu cinci ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat după o condamnare în Dosarul Transferurilor.

Alina Vidican și-a refăcut viața în Statele Unite ale Americii

Au trecut ani buni de la divorțul de Cristi Borcea, dar și de când Alina Vidican s-a afișat la brațul unui bărbat. Acum însă, lucrurile par să fi intrat pe un făgaș normal, iar fosta doamnă Borcea să fi găsit un echilibru și, totodată, un partener pe măsură. Imaginile în care apare Alina Vidican alături de iubitul ei, ne dau de înțeles că este o relație foarte serioasă.

Recent, Alina Vidican a surprins pe toată lumea, când la o prezentare a celebrei companii Ferrari de la Miami, s-a prezentat la brațul unui domn misterios. Ulterior, gesturile tandre, sărutările fierbinți și îmbrățișările au confirmat că între cei doi este o relație de iubire.

Îmbrăcăți foarte elegant, cei doi au fost cu adevărat o apariție de neratat în cadrul evenimentului.  Ea ,într-o salopetă albă cu o pălărie pe cap și un șal într-o nuanță de albastru, la care a asortat o poșetă a unui brand celebru. Iar el, într-o pereche de pantaloni albi, o cămașă foarte lejeră tot într-o nuanță de albastru, ochelari de soare și o pălărie, pentru a fi în ton cu iubita lui.

Chiar daca nu se știe, deocamdată, cine este domnul misterios și cu cu se ocupă, cert este faptul că este potent financiar. În plus, dacă ne amintim bine, nu este prima dată când Alina Vidican  se afișează cu acest domn. În urmă cu o lună, cei doi au apărut împreună pentru prima dată, într-o fotografie postată de mama Alinei, dar nu se știa care este, de fapt, legătura dintre fosta doamnă Borcea și bărbatul misterios.

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat în urmă cu cinci ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat după o condamnare în Dosarul Transferurilor. Alina și Cristi Borcea au rămas, altfel, în relații bune de dragul celor doi copii pe care-i au împreună Alexandru de 9 ani și Gloria de 6 ani.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, din nou părinți?

În timp ce Alina și-a refăcut viața peste ocean, se pare că Borcea și Valentina Pelinel îşi mai doresc un copil. Împreună au un băiat şi două fete. Cei doi sunt căsătoriţi de câţiva ani. Chiar dacă, la început, relaţia lor a stârnit rumoare, iar Borcea a sta un timp după gratii, au trecut peste toate obstacolele.

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”, a dezvăluit Valentina Pelinel recent.

Cristi Borcea, în vârstă de 51 de ani, a spus că soţia lui mai vrea un copil. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unei emisiuni televizate.

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace.”
Adauga un comentariu