Actualitate

Alo, Ministrul Sănătății Nelu “Apendicită” Tătaru! Oamenii mor de FOAME în spitale! Apel disperat: Rezistă foarte bine la Coronavirus, plămânii lui luptă, dar moare de foame şi de sete

Publicat: 31 mart. 2020

Declaraţie  înfiorătoare a unei persoane. Într-un mesaj privat dat unui activist civic ce se implica în situaţia alarmantă din Suceava, o persoana explica situaţia disperată în care se afla bunicul lui! Declaraţiile sunt cu adevărat şocante şi descriu o situaţie scăpată de sub control de către Ministrul Sănătății Nelu “Apendicită”:

”Imi cer scuze că te deranjez, dar văd că eşti foarte implicat în criză de la Suceava. De asta îndrăznesc să te rog să faci publică şi situaţia bunicului meu care este lăsat să moară de foame în Spitalul din Suceava! Rezista foarte bine la Coronavirus, plămânii lui lupta, dar moare de foame şi de sete. Este imobilizat la pat şi nicio asistentă nu vine să îi dea o gură de apă sau o gură de mâncare. De asemenea, el are tratament complex pentru inima şi alte afecţiuni, care de o săptămână nu i l-a administrat nimeni.

Repet, bunicul meu aproape a învins Coronavirus la peste 80 de ani, dar este lăsat să moară de foame în spital de cadrele medicale. Într-o săptămână de când e internat la Suceava nu a venit niciun medic la el, noroc cu un domn din salon care din umanitate i-a mai dat să bea apă şi câte o banană, sau ce a avut şi el. Acum acest domn a fost mutat în alt salon, de acum bunicul meu chiar a rămas fără niciun ajutor, sortit morţii. Nu pot să concep că în anul 2020, oamenii sunt lăsaţi să moară de foame la propriu într-un spital. Mulţumesc.” este mesajul persoanei.

Ministrul Sănătății Nelu “Apendicită” este prea ocupat să vadă că se demisionează în bloc din spitale şi că oamenii mor de foame

Ministrul ‘Apenticita’ este prea ocupat să vadă care este cu adevărat situaţia din spitalele din România. Situaţia este una foarte gravă, ţinând cont că marţi, 31 martie, zeci de către medicale şi-au dat demisia în bloc din cadrul spitalului CFR Timişoara. Aceştia acuza, printre altele şi lipsa de echipamente. Putem spune că în timp ce unii oameni se tem pentru sănătatea lor şi a familiei, cei care reuşesc să răzbată boala, sunt lăsați să moară de foame.
Comentarii
Adauga un comentariu