Actualitate

ALO, POLITIA?! Un cartier intreg sub TEROARE! Politistii nu fac nimic, iar iesenii nu mai pot dormi noaptea

Publicat: 15 aug. 2019

Zona blocurilor ANL din cartierul iesean Zimbru este o zona linistita, ziua, dar seara, intreg cartierul este terorizat de mai multe gasti de adolescenti, dar si de, aparent, oameni certati cu legea. Locuitorii cartierului Zimbru, mai exact in fata blocurilor ANL, sunt pur si simplu terorizati. Seara, mai multe gasti se strang pe bancile din fata, urla, tipa. Culmea situatiei este reprezentata si de lipsa de reactie a oamenilor legii. Politistii locali trec nepasatori prin fata scandalagiilor, fara a le spune nimic. Totusi, dupa numeroase plangeri, politisti locali se duc si ii legitimeaza, dar dupa disparitia politistilor, lucrurile revin la normal. Un lucru care sta la baza scandalului este si chisocul non-stop din zona, locatie din care tinerii se 'alimenteaza'' cu alcool.

Curse ILEGALE de masini

Tot in zona, noaptea, mai multi indivizi fac curse ilegale de masini, drifturi in sensul giratoriu, iar martorii care asista socati la intreaga scena afirma faptul ca tinerii consuma alcool, iar mai apoi isi fac curaj sa urce in masina.

Alo, POLITIA?! Cineva pe receptie?

Politistii locali, dar si cei nationali, ar trebui sa fie mult mai atent la sesizarile iesenilor. Nu este normal ca un intreg cartier sa fie sub teroarea unor ''smecheri'' iar politistii sa nu faca absolut nimic.

Va vom tine la curent cu intreg subiectul

 loading...

Comentarii
  • Politia locala amendeaza babutele cu patrunjel dau amenzi la masini de parca sunt de la rutiera cara spagile din piete si asculta daca scartie paturile amantelor primarilor! Au si geamuri fumurii sa se fereasca de lumina soarelui!

  • Ciudin costel este unul din politistii betivi de la sc 1 care tilhareste cetatenii prin buzunare noaptea pe malul bahluiului……

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit