National

Alte trei cluburi de FITE din Bucuresti, inchise de GARDA FINANCIARA

Publicat: 15 nov. 2012
1

Lovitura grea pentru amatorii de distractie din Capitala. Alte trei cluburi au fost inchise, miercuri seara, de reprezentantii Garzii Financiare, informeaza Romania TV. Motivul: evaziune fiscala. In urma cu o saptamana, doua cluburi de fite au pus lacatul pe usa din acelasi motiv, insa patronii au contestat decizia in instanta, iar pe perioada procesului cluburile vor fi redeschise.

Miercuri seara, reprezentantii Garzii Financiare au efectuat controale la trei cluburi importante din Capitala, informeaza Romania TV. Inspectorii Garzii Financiare au sigilat casele de marcat si intrarile in cluburi, intrucat au descoperit ca administratorii cluburilor faceau evaziune fiscala.

Mai exact, acestia comercializau bauturi alcoolice sau nealcoolice pentru care nu eliberau bon fiscal, sustragandu-se astfel de la plata taxelor si impozitelor catre bugetul de stat.

Prejudiciul se ridica la zeci de mii de euro. Unul dintre cluburile gasite in neregula se afla pe strada Paris.

Saptamana trecuta, membrii Garzii Financiare au mai inchis alte 2 cluburi de fite din Capitala din acelasi motiv: evaziune fiscala.

Administratorii cluburilor Bamboo si Barletto au contestat decizia Garzii Financiare, astfel incat pe perioada procesului, cluburile vor fi redeschise.

Adauga un comentariu