Educatie intima

„Am 70 de ani si am parte de partide de sex grozave”: Cum reuseste femeia sa aiba o viata sexuala de invidiat

Publicat: 30 sept. 2019

O femeie in varsta de 70 de ani a povestit pentru The Guardian cum la varsta ei are o viata sexuala invidiata de ceilalti.

„Am 70 de ani iar partenerul meu are 79. Fusesem vaduva timp de 10 ani atunci cand l-am intalnit. Chiar daca ma simteam destul de singura, nu voiam o relatie si nu prea ma interesa sexul. Ne cunoastem de 15 ani, dar abia acum cateva luni am inceput sa vorbim despre vietile noastre. Prin conversatiile astea am inceput sa fim mai intimi.

Eram convinsa ca nu sunt potrivita o relatie sexuala din punct de vedere fizic si nu stiam cum voi reactiona la un sarut sau la o imbratisare. Surprinzator, am avut foarte putine inhibitii si amandoi am avut parte de o relatie intima foarte placuta.

La inceput, nu faceam sex pana la capat. Partenerul meu lua pastilele recomandate de medic, dar organismul lui le-a respins imediat.

Treptat, lucrurile au inceput sa se schimbe. Aveam mai multa incredere in noi, ne aratam mai multa afectiune si credeam cu adevarat in experientele pe care le aveam, pline de placere. Nu voiam sa ma conformez si sa adopt conceptiile nimanui despre ce inseamna o relatie sexuala de succes. Pentru mine era suficient sa ofer si sa primesc dragoste si placere.

Avem o viata sexuala pe care chiar si persoane mult mai tinere decat noi ar invidia-o.  Daca mi-ar fi spus cineva cand aveam 30 ca la 70 imi va placea sexul atat de mult, probabil ca as fi fost dezgustata.  Dar sexul este precum un vin bun. Cu cat este mai vechi, cu atat este mai bun. Iar ulterior m-am si indragostit”, a scris femeia. sursa: gandul.info
Adauga un comentariu