Cancan ultimă oră

Am aflat cel mai bine „păzit” secret! Dezvăluiri despre relația Andrei Măruță cu Raoul

Publicat: 20 nov. 2021
Raoul și Andra Măruță se cunosc de ani buni, având o relație de prietenie strâns legată

Am aflat cel mai bine „păzit” secret al lor! Raoul și Andra Măruță sunt doi artiști foarte îndrăgiți în România. Făcând parte din aceeași breaslă, cei doi se cunosc de mult timp, mai ales că sunt din același oraș, și anume Turda. Dezvăluiri despre relația Andrei Măruță cu Raoul.

Între Rareș Borlea, cunoscut drept Raoul, și Andra Măruță există o diferență de opt ani: soția lui Cătălin Măruță are 35 de ani, pe când artistul are vârsta de 42 de ani. De când erau mici, însă, între ei a existat o legătură puternică și, de ani de zile, sunt prieteni apropiați. Primele două lucruri în comun pe care le au cei doi sunt originea și pasiunea pe care o au față de muzică.

Am aflat cel mai bine „păzit” secret! Dezvăluiri despre relația Andrei Măruță cu Raoul

Raoul și Andra Măruță se cunosc de ani buni, având o relație de prietenie strâns legată. Cei doi sunt din același oraș, și anume Turda, iar artistul a fost cel care a ajutat-o pe soția lui Cătălin Măruță să vină la București. Într-un interviu oferit în urmă cu câțiva ani, Raoul mărturisea că el și Andra Măruță sunt prieteni, iar artista este talentată și norocoasă. Mai apoi, însă, Andra s-a împrietenit și cu artistul Costi Ioniță.

„Cu Andra sunt din acelaşi oraş, Turda, un oraş mic. Eu am făcut parte din începuturile Andrei, prin mine a ajuns ea la Bucureşti. E o prietenă dragă, iar până la Costi Ioniţă a fost un drum pe care a trebuit să-l facă. Norocul şi talentul au făcut-o să ajungă şi la Costi. Ea a fost în televiziune şi la Teo înainte să ajungă la el”, spunea, în urmă cu câțiva ani, Raoul.

Adauga un comentariu