Sport

Am avut noroc! CSM Bucuresti va intalni cel mai usor adversar in semifinalele Ligii Campionilor

Publicat: 15 apr. 2016
1

CSM Bucuresti si-a aflat adversara din semifinalele Ligii Campionilor! Formatia noastra a avut sansa la tragerea la sorti si va întâlni, teoretic, cel mai abordabil adversar, Vardar Skopje. Campioana României a pierdut însa ambele meciuri cu Vardar, echipa cu care a fost în grupa a 2-a principala a Ligii Campionilor. La Bucuresti, CSM a fost învinsa cu 25-30, Vardar reusind sa se impuna si pe teren propriu, însa doar la un gol diferenta, 22-21, dupa un final absolut dramatic.

Treptat, CSM Bucuresti a început însa sa joace tot mai bine, iar în sferturi a eliminat o echipa mai bine cotata decât Vardar. Echipa lui Kim Rasmussen a trecut de Rostov Don printr-o dubla victorie. În Rusia, CSM a facut chiar spectacol si a controlat clar disputa, desi pe final s-a relaxat si a câstigat la un singur gol (29-28), asa cum o facuse si în tur. „Pentru majoritatea fanilor nostri, este o tragere la sorti de vis. Pentru mine personal nu este, as fi preferat Gyor ETO. Dar fanii nostri voiau Vardar, asa ca suntem multumiti de tragerea la sorti”, a declarat Nicolae Luca, fostul vicepresedinte al Oltchimului, pentru site-ul EHF. Cei de la Vardar sunt si ei multumiti ca au evitat-o pe Buducnost, detinatoarea Ligii Campionilor. „Am ajuns pentru a treia oara în Final Four, dar acum vrem sa câstigam. Suntem multumite de aceasta tragere la sorti, pentru ca nu voiam sa jucam din nou cu Buducnost în semifinale. Ne asteptam, totusi, la un meci dificil cu echipa din Bucuresti. Ne vom pregati bine în urmatoarele trei saptamâni si vom vedea ce va fi”, a spus Anna Stojkov, reprezentanta formatiei din Skopje.

În cealalta semifinala, Buducnost, detinatoarea trofeului si echipa Cristinei Neagu, o va întâlni pe Gyor, acestea fiind de altfel si cele mai valoarase echipe ramase în competitie. Pe 7 mai au loc semifinalele CSM Bucuresti – Vardar Skopje si Buducnost Podgorica – Gyor ETO, iar pe 8 mai finala mica dintre învinse si finala mare dintre învingatoarele din prima zi. Arena în care se va desfasura turneul Final Four al Ligii Campionilor poarta numele fostului boxer ungur Laszlo Papp, triplu campion olimpic, si are o capacitate de 12.500 locuri.

Adauga un comentariu