Retete de Pasti

Am invatat secretul de la bunica mea – Doamne, ce gust divin are aceasta pasca fara aluat!

Publicat: 21 mart. 2017
2

Ingrediente:

700 g branza de vaci
6 oua mari
400 g smantana grasa
un pachet de unt (200 g)
4 linguri de gris
4 linguri cu varf de faina
200 g stafide
200 g zahar
o fiola de esenta de vanilie

Citeste si Cum se face pasca in masina de paine

Mod de preparare:

Ouale se bat cu zaharul si cu vanilia, apoi se incorporeaza, folosind o lingura, branza de vaci. Se adauga untul la temperatura camerei, taiat cubulete, si se amesteca. Se pune faina, putin cate putin si amestecand, urmata de gris, smantana si stafide.

Pentru copt se foloseste o forma de unica folosinta sau cu fund detasabil, care se tapeteaza. Se toarna compozitia in ea si sa baga in cuptorul preincalzit, la 170 de grade, pana devine usor maronie (cam o ora). Se lasa la racit, apoi se baga la frigider pana a doua zi.

sursa: libertatea





Adauga un comentariu