Actualitate

„Am primit foarte multe propuneri indecente”

Publicat: 10 oct. 2012

In urma cu 12 ani, Loredana Groza (42 ani) si ea ca si alte vedete, a pozat in ipostaze incendiare in revista Playboy, si asta la scurt timp dupa ce cantareata a nascut. Aceasta a dezvaluit motivul pentru care a acceptat sa pozeze goala: suma de 10.000 de euro.
Vedeta, care a facut furori in paginile revistei cu iepurasi, datorita bustului ferm si picioarelor tonifiate, spune ca a mai primit oferte de a poza dezbracata, insa recunoaste ca au trecut vremurile in care putea sa se lase fotografiata in asemenea ipostaza.
"Nu regret. Nu stiu daca as mai face-o din nou, deocamdata am alta treaba de facut. Am mai primit propuneri de genul asta, indecente, dar cred ca momentul ala a fost important pentru mine, ca femeie. De ce zic asta? Dupa ce nascusem am primit aceasta propunere si, tinand cont ca inca mai exista prejudecati in lume si in Romania, a fost un fel de manifest al meu pentru toti cei care gandesc retrograd si pentru femeile care aveau nevoie de o confirmare, conform careia viata nu se incheie acolo, ci abia incepe la 30 de ani", a dezvaluit Loredana pentru perfecte.ro.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit