Eveniment-Social

Amanare in procesul Lileanei Cremenitchi

Publicat: 22 dec. 2010
1

Ieri, judecatorii de la Curtea de Apel Iasi au decis amanarea procesului in care a fost trimisa in judecata avocata Lileana Cremenitchi pentru data de 6 ianuarie 2011. Judecatorii nu au facut decat sa constate ca dosarul de fond inca nu este venit de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Anchetatorii sustin ca aceasta i-a promis omul de afaceri Gheorghe Apopi ca va aranja cu judecatorii de la Curtea de Apel Iasi pentru rezolvarea favorabila a unui dosar.”La data de 19 februarie 2010, inculpata Cremenitchi Lileana a pretins inculpatului Apopi Gheorghe suma de 15.000 euro pentru a interveni la judecatorii din cadrul Curtii de Apel Iasi, în vederea obtinerii unei hotarâri judecatoresti favorabile într-un dosar civil care viza cele doua societati comerciale sus mentionate. O hotarâre favorabila în acest proces ar fi avut drept consecinta câstigarea de catre asocierea de firme, reprezentata de inculpatii Apopi Gheorghe, Hogas Nicolae si Dascalu Dragos Ionut, a unui proiect finantat din fonduri europene nerambursabile”, sustin procurorii. „Nu am incercat sa influentez pe nimeni. Nu aveam cum sa influentez un dosar pentru ca sunt avocat stagiar. Am considerat ca il ajut pe Gheorghe Apopi interesandu-ma de dosarul lui. Doresc sa fiu judecata pe baza probelor din dosar. De fiecare data cand dadeam declaratii la Parchet, aparea in presa. Sunt nevinovata”, a sustinut Lileana Cremenitchi in fata instantei de judecata.

Comentarii
  • DA ! E nevinovata saraca – exact ca toti cei 2000 de detinuti inghesuiti in Penitenciarul Iasi ! Iertati-o wai judecaretilor de la Bacau – ca e din tagma voastra si… corb la corb nu’si scoate ochii – nu’i asa ?

  • 🙂 bine zis @clementa
    ….din amanari in amanari …si tot asa …acu se „trag corbii de aripi” prin spatele usilor… pana la urma , ii da drumu … „stim” deja rezultatul…

Adauga un comentariu