Titlurile zilei

Amanta preotului din Scobâlțeni s-a întors acasă! Nu are nici cine să o mai bată, nici cine să o mai iubească: Soțul e la pușcărie, iar preotul nu-i la biserică

Publicat: 15 aug. 2022
Amanta preotului din Scobâlțeni s-a întors acasă Nu are nici cine să o mai bată nici cine să o mai iubească Soțul e la pușcărie iar preotul nu-i la biserică
Alexandra, amanta popii din Scobălțeni s-a întors acasă, după ce o perioadă a stat în grija celor de la DGASPC

Amanta preotului de la Scobâlțeni s-a întors acasă. După ce a stat o perioadă în grija celor de la DGASPC Iași, Alexandra a plecat la Podu Iloaiei

UPDATE: Instanța constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispusă prin încheierea din 23 iulie 2022 faţă de inculpatul Scrijan-Nicăi Gheorghe, trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de şantaj şi violență în familie în forma continuată (3 acte materiale).

Știre inițială

Amanta popii de la Scobâlțeni s-a întors acasă. Alexandra a stat o vreme în grija celor de la DGASPC Iași după bătăile primite de la soț. Aceasta s-a întors la Podu Iloaiei. Tânăra este liniștită acum, pentru că soțul nu o mai poate bate. Nu este clar dacă suferă după preotul Orzetic, iubirea ei de-o vară.

„S-a întors acasă, la Scobâlțeni… Cred că o să se împace cu soțul, nu știm. Oricum, el cred că o să fie închis ceva vreme, nu are unde să se ducă. La părinții ei nu are condiții, nu pleacă de la Scobâlțeni nici dacă o mai bate”, a spus un localnic.

Rudele soțului nu mai sunt supărate?

Rudele soțului se pare că au acceptat situația, deși la început au arătat-o cu degetul pe Alexandra.

„Ai lui nu au vrut să o mai primească. Erau supărați că el a intrat la pușcărie din cauza ei, dar acum s-au liniștit. E și copilul la mijloc, de asta cred că este liniște”, a mai completat localnicul.

Lumea din sat spune că preotul ar fi căutat-o pe Alexandra ca să o dea la pace, de teamă că ar putea fi caterisit. Este doar un zvon însă.

Soțul înșelat așteaptă să afle cât stă la pușcărie

La finele săptămânii trecute, oamenii legii au hotărât trimiterea în judecată a soțului „încornorat”. Așadar, acum, Gheorghe Nicăi-Scrijan este acuzat oficial de șantaj și violență în familie. Amintim că întreg scandalul a izbucnit în urmă cu câteva săptămâni, când ieșeanul a aflat că soția lui l-a înșelat cu preotul din sat. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate pentru a putea lua o hotărâre în acest caz. În cadrul dosarului, atât nevasta ieșeanului, Alexandra, cât și preotul din Scobâlțeni sunt considerați părți vătămate.

Gheorghe Nicăi-Scrijan, în centrul scandalului sexual

Amintim că, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Gheorghe Nicăi-Scrijan.

„Instața admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpat. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de şantaj şi violență în familie, în formă continuată, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au afirmat judecătorii ieșeni. Ieșeanul a contestat decizia, dar magistrații l-au menținut după gratii.

Potrivit procurorilor, ieșeanul a intrat recent în vizorul lor. Oamenii legii au constatat că bărbatul a revenit în țară de la muncă, din străinătate. Acesta ar fi aflat că soția sa l-ar fi înșelat cu preotul din sat. În acel moment, ieșeanul a luat foc.

Ieșeanul i-a cerut preotului daune de 20.000 de euro

Anchetatorii ieșeni spun că Gheorghe Nicăi-Scrijan și-a agresat nevasta de-a lungul mai multor zile. Conform acestora, ieșeanul și-ar fi lovit soția, s-a oprit, apoi, a doua zi, când și-a adus aminte de cele întâmplate, a luat-o de la capăt. Totodată, Gheorghe Nicăi-Scrijan l-ar fi șantajat pe presupusul amant al nevestei sale, preotul din sat. Suspectul i-ar fi cerut feței bisericești suma de 20.000 de euro pentru a nu face publică presupusa relație amoroasă pe care aceasta a avut-o cu soția lui. În urma incidentelor, soția și presupusul amant li s-au plâns oamenilor legii.

Atunci, anchetatorii l-au ridicat pe ieșean și l-au dus la audieri. Mai apoi, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzațiile amintite. Ulterior, individul, în vârstă de 52 de ani, a fost dus la instanță, cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii ieșeni au admis propunerea, după acest scandal sexual în care a fost implicat un preot din județul Iași.
Comentarii
  • wey, nu mai faceti reclama la tarani obositi, satul romanesc este o cocina!!!! ar trebui batuti pana le ies figurile de cowboy din cap si mari gagici. e plin orasul de tarani tampiti cu figuri de mari europeni

  • La câtă atenție i se acordă, asta mâine poimâine e artistă. Și dacă tot va deveni artistă, dacă tot nu are ce face și nu are cine o ,,iubi”, să aibă în vedere că sunt locuri libere de ,,muncă” la Gară la Iași, sau pe Nicolae Iorga. Având în vedere ,,istoricul său telenuvelic ” , între 2 ,,pedale” și un taragot, își poate povesti aventurile ei cu ,,preacucernicul” părinte. Cu puțin noroc, după cum merg lucrurile în țară asta, ajunge și în politică.

  • Înainte de ai fi soție, îi era prostituată….deci, pentru iertare, v-a continua să se prostitueze pentru țigan! Țaranca de la Dumești, ai 8 clase și ți-ai tras tatuaj…..

Adauga un comentariu