Mozaic muzical

Amanunte dureroase ies la iveala: Cine e vedeta iubita de toata Romania, care a trait o poveste de dragoste cu Ionela Prodan…

Publicat: 27 iul. 2018
3

Secrete bine pazite incep sa iasa la iveala. Tot mai multe persoane vorbesc despre povestea de dragoste ascunsa care a existat intre Ionela Prodan si Ion Dolanescu.

Persoane din ansamblul de dans care ii insotea la spectacole sustin ca Ionela Prodan a devenit cunoscuta datorita lui Dolanescu si ca, daca nu avea o relatie stransa cu el, aceasta nu ajungea atat de cunoscuta: ”Ionela Prodan nu era foarte cunoscuta atunci, nu facea parte dintre cele mai de succes cantarete, dar s-a bagat pe langa Ion Dolanescu si asa a devenit cunoscuta. Unde era domnul Dolanescu era si ea, nu putea sa scape deloc. Ea sustinea ca domnul era iubitul ei, dar Dolanescu se cam ferea. Nu voia sa faca casa cu ea”.

In schimb, artista a sustinut mereu ca relatia dintre ei a fost strict una profesionala si de amicitie: "Catre finalul vietii lui am fost in relatii foarte bune. Il sunam des pe Ion Dolanescu".

Adauga un comentariu