Cancan ultimă oră

Amănunte neștiute despre luptătorul ieșean Cătălin Moroșanu: Vârstă, înălțime, greutate

Publicat: 29 iun. 2021
Cătălin Moroșanu
Multă lume a auzit de Cătălin, dar puțini știu că numele lui de familie este Moroșan

Cătălin Moroșanu este fără îndoială cel mai cunoscut luptător ieșean din ultimii ani. Cătălin, în vârstă de 37 de ani, a primit repede supranumele de „Moartea din Carpați“, și și-a legat întreaga activitate sportivă de clubul ieșean condus de Mihai Constantin, Scorpions Iași.

Deși multă lume a auzit de Cătălin, puțini știu că numele lui de familie este Moroșan, s-a născut pe data de 30 iunie 1984, la Cotnari, în județul Iași.

Cel mai cunoscut luptător la categoria grea din România a debutat în K1 în 2007, atunci când a participat la K1 România 2007 și a luptat împotriva lui Stefan Leko. Au urmat mai multe meciuri susținute la competiții de Local Kombat, SUPERKOMBAT și K-1, în care a obținut victorii importante în fața unor nume grele din sporturile de contact.

Înainte de a începe cariera din sporturile de contact, Cătălin a fost câțiva ani rugbist, fapt ce l-a ajutat foarte mult.

Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu. Vârstă, înălțime, greutate

Cătălin Moroșanu, în vârstă de 37 de ani, are o înălțime de 1,82 m și o greutate ce a oscilat de-a lunguul anilor între 112 kg și 120 kg.

Grație felului său de a fi și a determinării de care a dat dovadă de fiecare dată când a urcat în ring, Cătălin a ajuns să fie cel mai iubit luptător din România.

Bucurându-se de faima pe care și-a creat-o, Cătălin a candidat și a deveni consilier județean în Iași, în 2012. Un an mai târziu, a fost ales șeful organizației de tineret a filialei județene a PDL Iași. La următoarele alegeri, Cătălin a fost din nou ales consilier județean, pentru ca în același an să se retragă din viața politică.

A revenit în politică anul trecut, când s-a decis să candideze din partea PNL la Galați, unde a câștigat un mandate de consilier județean.

Cătălin Moroșanu

S-a accidentat la „Survivor“

Anul acesta, Cătălin Moroșanu a răspuns pozitiv provocării venite din partea celor de la Kanal D și a participat la emisiunea – concurs „Survivor”.

Cătălin a părăsit concursul după ce a sufrit o ruptură de menisc. Participarea la emisiunea de la Kanal D l-a făcut pe Cătălin să slăbească până la 97  kg. Oricum, în urma paritcipării la această competiție extreme de dificilă, simpaticul lupătotr a declarat că nu mai vrea să vadă cât o mai trăi plajă și palmieri.

În plus, acesta, care a fost nevoit să mănânce timp de mai multe zile nuci de cocos, a precizat că nu vrea să mai vadă ăn viața lui bomboane cu nucă de cocos!

Cătălin Moroșanu

A scos o melodie cu Jador

După întoarcerea din Republica Dominicană, unde a participat la „Survivor“, Cătălin a scos o piesă alături de fostul coleg de la emisiunea găzduită de Kanal D, Jador. Deși se dorea a fi o lovitură pe piața muzicală din România, fanii lui Cătălin nu au apreciat melodia „Sunt o forță“, chiar dacă aceasta ajunsese, la un momentdat, numărul 1 în trending.

O parte dintre fanii lui Cătălin de pe Facebook i-au transmis că s-a făcut de râs prin caeastă colaborare, în rimp ce alții l-au făcut manelist.

Au fost și fani, mai tineri, de pe Instagram și Tik Tok, care i-au transmis că „este foarte tare!“ și că a procedat foarte bine că a ținutul pasul cu trendul generației de acum.

Demn de precizat este că „Moartea din Carpați“este foarte activ pe rețelele de socializare. Doar pe Instagram, unde postează atât fotografii cu familia, cât și imagini din ringul de box, acesta este urmărit de 130.000 de fani.

Cătălin Moroșanu

Adauga un comentariu